Steralisera dom...!

En person eller ett par,, som inte är kappabla att ta hand om sig själva,, som här hjälp i hemmet, hjälp personligen eller likanande,, hur fan ska de kunna skaffa ett barn till världen och kunna ta hand om det.?
Visst,, de vill säkert ha barn lika mycket som alla andra,, men va fan,, de handlar om liv.. Å nån som skaffat ett barn,, klarar inte av det, lämnar bort det,, skaffar ett till..? Vad tänker människan på då? Sen klarar man inte av det andra barnet, lämnar bort det  å skaffar sig sen ett till barn? Hur i tusan hänger detta ihop.. Det darbbar enbart barnen,, de vuxna kan väll inte ens vara lyckliga när de gång på gång får lämna bort barnen/barnet..
En förälder ska inte ens behöva ha en fosterfamilj där barnen spenderar helgerna.. Mamman och pappan eller den ena av dem ska hela tiden finnas där för barnen, Hjälpa dem, stötta dem och älska dom..
Varför steraliserar man dem då inte? Med tanke på att de är såå många,, de flesta tror jag som inte klarar av dem.? Jo de handlar om den männskliga rättigheten,, Man får Inte steraliser någon mot dens vilja...
Nehe, okej, klart man inte ska emot nåns vilja.. Men barnen som kommer till världen. Tror ni att de vill leva i den värld de föds till?
Och visst dessa personer är säkert så osäkra i sig själva,, vissa vet knappt om att de är sjuka så de förstår inte bättre... Men folk i deras närhet..  Personer som inte klarar av sig själva ska väll för tusan inte skaffa fler som socialen eller liknande för ta hand om..!!
(Detta gäller de personer som INTE kan ta hand om sig själva, inte de som har ett handikapp eller förståndshandikapp och som verkligen Kan ta hand om sig själv... Och ett barn.... )
Samma gäller knarkare.. Hur i helvete kan en knarkare föda ett barn till jorden? Vart är felet förutom att de knarkar tro?
Om jag nån dag blev förståhandshandikappad eller fick nån annat fel då jag Inte kunde ta hand om mig själv skulle jag väldigt gärna bli tvångssteraliserad.....


En stor tanke... //Emelie

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0