Promenix

Först och främst vill jag tacka underbara och söta Sofia för promenaden idag... :) Skönt när man väl kommer iväg.. =)
Och det är väll i princip vad jag har gjort..!! Skola och vilat också=)

Det var nog allt för denna gången...

Lite uttråkad

(x) har haft oskyddat sex
(x) sagt nej till sex
(x) cyklat utan händer
(?) ger ett bra första intryck

(x) känt dig som ett as
(x) gjort dig själv illa
(x) kysst dig själv i spegeln
(x) viskat i någons öra ["jag älskar dig"]

( ) hamnat på sjukhus
(/) förlorat någon du älskade
(x) bakat sockerkaka
( ) velat dö
( ) lyssnat på samma låt en hel natt
( ) ätit godis istället för att gråta
(x) skrikit hora/bög till någon
(x) varit full
(x) varit ordlös

( ) hatar värme
(x) har skrivit på någons arm
(x) har dissat någon som ringt på din mobil
(x) har dissat någon som gillar/gillat dig

(x) har hatat någon som du egentligen älskar
(x) har ångrat dig
(x) varit svartsjuk
( ) älskat i månljus

(x) har ätit middag med någon du tycker om
( ) tror på det övernaturliga
(x) har hatat dina föräldrar
( ) ätit jätte mycket och sedan spytt
(/) har hatat din kropp och ditt utseende
(x) har spelat gitarr
( ) sjunger i duschen

( ) har sett någon dö
(x) har vibrerat av nervositet
(x) tagit någon på asset
( ) slängt porslin i väggen
( ) tycker pengar är viktigare än nåt annat

( ) gillar inte då folk frågar dig saker
( ) drömmer ofta mardrömmar
(x) skulle kunna döda för någon
( ) har ett smeknamn
(x) somnat på golvet
( ) hånglat på tunnelbanan
( ) åkt buss genom halva sverige
( ) kastat dig framför ett fordon

( ) älskar någon som inte vet om det
(x) skrapat upp knäna
( ) tuggat på ett grässtrå
( ) hållit i en orm
(x) varit så full att du inte kunnat gå
( ) trott att du varit odödlig
( ) kastat din telefon i vattnet

( ) vaknat av att du gråter
(x) har gråtit i någons närvaro
( ) önskar sig ett liv med en speciell person
(x) har sprungit en kilometer utan uppehåll
( ) har aldrig ätit fisk
( ) har sett en film mer än 20 gånger
(/) kysser med öppna ögon

( ) gillar att städa
(x) har varit lunarnörd
( ) kan tre eller fler språk
(x) har bra självförtroende
( ) tror på Gud

(/) är en negativ jävel
( ) drömt att du varit död
( ) har aldrig druckit öl
(/) trivs med din kropp

( ) är dålig på att säga nej
( ) har någon gång känt dödslängtan
(/) avskyr matte
(x) har varit på hultsfredsfestivalen

( ) har tittat på stjärnorna med en varm känsla i bröstet
(x) hade gosedjur som liten
(x) har förlorat en nära vän
( ) diggar ögonbindlar, piskor och leksaker
( ) ska flytta så snabbt som möjligt
( ) skriver dikter eller andra texter

( ) är emot abort
(/) faller nästan alltid för fel personer
( ) skulle kunna ge vad som helst för någon just nu

( ) är mest sugen på sex på morgonen
( ) hatar mjölk
( ) har haft tungan i någons öra
( ) vet hur det är att tappa andan av någons skönhet
( ) tycker att alla som inte kan slåss är veklingar
(x) har snusat
(x) har rökt

( ) verkligen hatar att gå till tandläkaren
( ) gillar att kasta folk i snön och snömula dom tills dom ber om nåd
( ) vet hur det är att älska någon som är alltför långt borta
(x) älskar någon just nu

Var ganska uttråkad....
Kopiera så jag får se era=)
Tjingeling

Idag....

 Är en sån där dag när ingenting känns jobbigt.. Underbart..! 

Lördag 20/10

Dagen har  vart lugnt,, började med att spinna imorse vilket nästan tog kål på mig.. Fram till stan med mamma en snabbis och uträtta lite ärenden...
Hem och blev bjuden på en mycket smarrig paj av Sofia (och Andreas) ... Sen drog vi iväg och kollade när sis och Alex flög luftballong... Usch vad läskigt...
På väg upp lite utanför Jung

Nu har jag precis ätit.... Kvällen blir också lugn,,, skönt det...!!
Imorgon Måste jag iaf ta tag i skolarbetena... Men söndagar är ändå den tråkigaste dagen så det ska nog gå bra tror jag minsann... ! :)

Hej så länge... //Emelie

Sjuukt skön känsla!!

Igår var ingen vanligt dag för då fick Emelie sitt körkort.. la la la la la.... Orkar inte skriva i detalj men känslan var underbar... Var hemskt nervös men väl redo för start så kan jag nog säga att jag aldrig kört bättre... :) Såå skönt, och så overkligt..! Hade inga förväntningar utan gjorde bara mitt bästa,, vilket lönade sig.. :)
Fick låna mormors bil och körde sen till Vinninga... (Körde först ut mot Uddevalla men insåg sen att det var helt fel,, men första gången, skitsamma :P) Åkte till skolan och var där i kanske 20 minuter eller nåt.. Känns lite konstigt att inte få ett grattis från nån av sina "närmaste" kompisar,, men men,, spelar ingen roll för gladare än jag kunde ingen vara.. ;) Sen följde Becca med mig hem till pappa, vidare till sis... Släppte av pappa och skjutsade sen Becca till Skara,, vidare hem nån timme och sen blev det tårta hos syster..! Så snällt så :) 

Imorse var inte riktigt lika roligt.. :/ Körde till skolan,, sitter i bilen, väntar på Becca och tänker men va fan...!!?? Detta är Inte sant... Helvete,, Kliver ur bilen, och drar tag i lappjäveln,,, 300:- i böter.. hejja,, inte haft körkort i 24h men redan fått böter.. Gött mos! Hursomhelst, stod att de hade kollat att automaten funkat, vilket den Inte gjorde när ja parkerade,, ska lära mig hur en sån skitgrej funkar,,, ja kan inte gjort fel för igår funka den inte.. :/ Hmm.. Skit samma,, bara att le när jag ger pengarna till mamma och inte tänka på hur långt jag kunde åkt för dom .. :P Och vara glad för att det inte var mer.. Trodde minimun var 600:- så att.. =)

Idag har det var lugnt,, skola,, donken (tradition i skolan när man fått körkort) för att sen kolla lite på stan, åkte med Becca och Hanna lite, sprang upp till mormor och fikade en bra stund för att sen hem, somnade i soffan som en stock och nu sitter jag här.. Känns att man gått upp lite tidigare denna veckan än vad jag är van vid..

Tänk om jag får ryck imorn kan jag åka till Gbg, jag kan åka till Umeå, ja kan åka vart fan jag vill.. Freeeedom!!!!

Har inte ett smack planerat ikväll,, ska äta tacos med mamma.. :) Och sen bara ta det lugnt.. Kommer somna tidigt känns det som.. Nu är inte mamma hemma så borde ta tag i lite läxor minsann..! Inte hunnit med så mycket denna vecka då mina nerver varit ur styr.. :)

Tjillevippen så länge /Emelie

Virrig, hysterisk & sjukt nervös

Idag gick körlektionen ännu bättre än igår..=) Kanske är 80 minuter för långt.? För idag gick vi igenom alla kontroller så man kan förbereda sig lite,, annars gick de faktikst fint... Men när vet man om man verkligen är Redo för uppkörningen? Kommer man att vara redo? Hmm..!!??
Vilken inställning ska man ha? Samma som med teorin man kan inte tro att man klarar det å bli beviken men heller inte att man kuggar för då ger man inte ifrån sig så bra tror jag inte.. Kanske man ska gå dit med samma inställning som jag hade inför teorin..!!?? Och klara det precis..? Hmm, klurigt värre
Fick också reda på idag att på den stora dagen ska jag sitta å vänta å vänta å vänta i  ungefär fem hemska timmar.. Gaaah... Vi är tre pers. Vi ska ha varsin körlektion (då de andra åker med i bilen) Var och en ska göra säkerhetskontrollerna då de andra kollar på... Sen startar uppkörningarna... Och otur som jag har så är jag så klart sist.. Då ska jag sitta och vänta och sen får ja se hur de gick för de andra.. Vi har samma gubbe att köra för så om de två första kuggar har han kanske en dålig dag och kuggar mig med..!!?? Eller så kanske han har en jätte bra morgon, godkänner de första och kuggar mig för att han sen är trött på skiten..?? Åhh jösses vad mtycket tankar jag är... Det är lite mer än en vecka kvar och jag kan inte somna om kvällarna då allt detta cirkulerar i min hjärna..  :/ På folk som fått körkort låter det typ som om det bara ebror på om uppkörningsgubben har en bra eller dålig dag.. De som kuggat säger typ ja men han den andra han var gör trevlig och glad och godkände mig, den andra han var vresig, prata inget och kuggade mig..!!?? Jösses Är detta sant..?? Är det bara öde om man klarar det..!!???
Tänk om man gör fel det första,, asså enligt mig så är jag nog inte överkäsnlig men då kommer jag stortjuta,, säga nej nu åker vi tillbaka jag har kuggat och vill inte vara i denna bilen längre.... Och tänk alla noteringar han gör... Då blir man ännu nervösare..
Tänk sen när eller om man kuggar,, ska man gå till skolan? Eller bara gå hem och gråta? Vem ska man berätta för först hur det går...!???
Jag har är satans nervös, är inte nervös för mycket men detta tar fan kålen på mig.. Så fort vi sitter å pratar i skolan kan jag bara avbryta och börja prata om detta... ?? =/ Måste lugna ner mig, andas, tre djupa andetag...
Till sist kan jag säga att hur det än går är jag överlycklig att jag kommit så här långt... Om jag inte klarar det så tar jag några mer lektioner och tar en ny uppkörning...
Tänk dom som inte har körkort..? Iof i stan spela roll, men sen när man (kanske) har barn och ska skjutsa? Det är en frihet man helt enkelt inte kan vara utan...
Nu har jag svamlat nog om detta.. Kommer säkert femtio inlägg till inom den närmsta veckan så ni får läsa mer... //Emelie (den nervösa jävlen)

Jag är en Periodare

Har kommit på ett nytt ord för mig... Periodare... För idag gick körlektionen bättre och snabbar än igår... De gled på fint å även om jag visst gjorde en del misstag så känndes det ända okej. Så imorn får vi se om det är en bra eller dålig dag.... (Nu när Sofia läser detta tänker hon,,, ja det är uppkörningen hon skirver om men så är inte fallet...Jag har körlektion varje dag nu men inget av detta innebär att åka tillvägverket.... Bara så att du vet :P )

Hyllan sen... Man kan inte dra jämt med alla och det gjorde jag verkligen inte idag... =) Men men,, inga tårar från min sida då jag inte bryr mig .. :)

Vidare hem,, pappa och jag gick ut till bilen och gick igenom kontrollerna... :)

Sen kom bror och Sofia med en mycket smarrig smörgåstårta.... Vidare till mormor för att dricka en kopp kaffe... Och nu har jag nyss kollat Desperate housewifes.. Satan vad jag älskar det programmet.. Susan skulle tatt Mike från första början..Och Gaby och Carlos borde bli ihop igen.. Och Lynette ska inte vara med den där äckligt snygga killen utan med sin man..Och därmed basta....!!!

Lite halvt rastlös nu men orkar inte göra någonting heller så....  Prata med Sabina förut, hon och Lina åker till Rom imorgon för att göra sitt projektarbete.. Lyllos dom.. De kommer ha skit kul verkligen ;) Den som ändå visste vad de skulle göra på det satans projektarbetet... Hmm...?? Eh, vi har ju tiden på oss...Kanske inte nej.

Imorn har ja körlektion....Och sen skola,, sen till banken,,, vidare till momor för att äta mat,, låna hennes bil, övningsköra i den med mamma... Göra lite läxor och sen kommer jag nog stensomna förmodligen....!!!

Vill skriva nåt roligt men jag kommer inte på så himla mycket.. Jaja,, år väll tacka för mig då... Hejsan Hoppsan //Emelie

80 helvetes minuter..

Vad är 80 minuter långt och får en nästan att gråta av trötthet? Jo visst är det självklart... En dubbellektion på körskola...
Hade idag min "miniuppkörning" gick väll sådär... Skit skulle nog vara att överdriva men så känndes det mest.
Visst jag vill ha körkort sååå mkt,, det närmar sig med stormsteg och jag måste måste måste klara det. Men just nu känns det som om jag kan gifta mig med min cykel, cykla vart jag än ska å aldrig önska att jag hade en jäcla liten lapp där det stod att jag fick köra en bil...  Det är så tråkigt så det får mig att vilja spy...
Jag funderar varför..? Varför är det så jävla tråkigt? Jag har faktikst inget svar alls på det... =/ Jag vet helt enkelt inte.. Jag sitter här nu och borde vara glad att jag gjort en lektion precis, men har tyvärr redan börjat få ångest för den imorgon....
Jag kommer skaka som ett jävla asplöv och säkert börja grina om jag under uppkörningen inser att jag kört fel... 
Jag vill helt enkelt bara Inte....
Ni tänker säkert vad fan klagar människan över? Varför är hon inte bara glad att det snart är slut..?
Jag har inget bra svar på nåt av det men jag får ont i magen, mår dåligt, huvudvärk, allt på samma gång redan dagen innan man sätter sig i den där j*vla bilen.....

Hemkommen=)

Veckan i Cypern var underbar.... Solat, badat, ätit gott och mått underbart...!! Gud så fantastiskt det var..

Kom hem i fredags runt halv nio kanske.. In i duschen å sen börja förfesta...Drog med Becca å Jenny till stadt... Var riktigt sköjj... =)

På lördagen bar det av till Gbg till The Studio... Hejsan hoppsan vad bakfull jag var.. Satt på Mc Donalds nästan hela tiden till 14,15 för att sen bli sminkade å ta kort.. Det var hur som helst riktigt kul... Var nervös som tusan men när man väl kom igång å gjorde alla poser de tjatade om så gick det fint,, dock tog det lååång tid, var där ända tills halv åtta....
Så när vi väl skulle välja våra kort var vi stressade som tusan då vårt tåg skulle gå 20,02... Så hade tre kort jag valde mellan till slut,, å jag mitt dumhuvud har nu insett att jag tog helt fel kort.. Åååhh vad jag hade velat haft det som jag tog bort. Var stressad som bara den å tog fel beslut..=(Dumma.....

Nu e jag iaf hos pappsen....  =)

Over and out  //Emelie

Skolan...

Skulle börjat skolan 11.25 men läraren fick åka iväg å ta hand om sitt sjuka barn... Så nu är det bara att vänta tills nästa lektion..Pust å stön vad tråkigt det är att bara sitta är å höra på alla ettor som ger ifrån sig obehagliga ljud osv..

Efter skolan ska jag iväg å hjälpa pappsen att handla..=) Han startar ju kortkväll imorgon...

Sen blir det till att packa det sista å förmodligen träffa sis en sväng också.. '

Så dagen är fullbokad..

Imorn bär det av till Cypern... Tjoho

Hej //Emelie

Tisdag 18,27

Gud vad jag är trötter... Märks så himla stor skillnad på att gå upp en halvtimme tidigare....
Körlektion i 80 minuter var seegt så tidigt på morgonen.Satt å gäspade ikapp känndes det som... Men de gick in en del så det var väll tur det....
Jag börjar bli mer å mer nervös inför uppkörningen,, trots att det är ett bra tag dit så skakar jag nästan bara jag tänker tanken att sitta där... Pust å stön.... Men men,, är bara att boka om ifall det går åt fanders.....:/

var på Hyllan idag också... Tjolahoppsan vad det var segt,,, stod i disken idag serrni å det är riktigt soft faktiskt... Men trååkigt.. Inte för att jag stog i disken utan för att över huvud taget  vara där...

Skulle tränat,, om ca 4 minuter,, men blev icke så.. Sofia skulle ta en promenad å Becca orkade inte,, å jag kännde inte för att åka dit själv så struntade i det helt enkelt..

Ska försöka ta tag i lite läxor nu,, ska skriva om nånting nytt,, på okänd mark, om nån resa.. :/ Får se hur detta slutar.. =)

Hejsan Hoppsan //Trött Emelie

Här händer grejer....

Nu har jag precis gjort mig ordning för sängen,, är helt slut... Duschat precis, innan det tränade jag kombi skiv å spinn vilket var både det skönaste och det jobbigaste jag gjort.. Innan det var jag i Falköping å innan de skolan... Så dagen har rullat på snabbt som bara den...

Det händer grejer här cokså vill jag lova..
Var i Falköping idag å inhandlade både ett par skidor å pjäxor.. Så nu slipper man tänka på det... =) Tack mamma.. ;)

Förra veckan pratade vi om att praktisera i Sälen,, -Öh, du Emelie ska du med eller? -Eh fan finns ingen plats, men visst skicka med mitt namn för skojjs skull då..
Senare på kvällen när jag var hos Hanna hade de svarat,, å självklart hade de plats för mig också.. Shiiit,,, 7 veckor på Högfjällshotellet... Hmm, jag kan inte säga säkert för om några personer hoppar av så kan jag också lätt bli tveksam,, men de har lovat att inte vela så vi får väll se..
Gratis boende å liftkort är ju inte heller fy skam.. =) Hoppas att alla nu hänger med bara så jag slipper oroa mig...

Igår satt jag, mamma, Pernilla å Emma å kollade resor... Efter många om och men bokade vi en..
Så på fredag åker jag iväg till Cypern.. Hejsan hoppsan..!! :D Ska bli så satans skönt,, å denna gången ska jag ta mig tusan bli BRUN... :D

Sen ringde de från körskolan idag också,, första tanken var aha de har ångrat sig jag kuggade på halkan, men icke,, fanns uppkörning tidigare.. Sa först nej men efter att pratat med kompisarna bestämde jag mig för att ringa tillbaka och snällt säga att jag ville ha den.. Så nu tusan blir det körning som gäller.. Skit lätt med en vecka utomlands men men... Startar imorgon.. Halv åtta ska jag vara redo å klar för 80 minuters körlektion..  Vilket betyder att jag msåte sova Omedelbums nu,... !!!

Go´natt alla glada..!! //Emelie

RSS 2.0