Brännboll, diskussioner & mera sol... (syndat)

Igår låg jag ute i solen lite men var ju lite molnigt så tyckte inte jag fick nån färg alls.. :( Svea var här nån timme och busade... Dock tyckte hon nog inte jag var så rolig när  jag ville pressa men lite bus hann jag med.. :) Kom förbi en mamma med ett litet barn på några år.... Då hör jag hur ungen säger...
-Mamma, titta vilken stor katt hon har (syftar då på Svea...)
-Nej, men gumman det är en liten hund ju..
-Nej, mamma jag har aldrig sett en så stor katt, finns det?
-Det är en hund,, men den är inte så stor..
-Har den ätit så mycket den katten för att den är så stor?
-(Mamman pustar) Jaa, tydligen...
haha,, lite roligt var det ändå...
När Sofia hämtade busan så fick jag ett paket jordgubbar,, mm, vad gött!! Tack så mycket söta Sofia!!!

Somnade i solen en halvtimme efter de åkt och hoppade sen in i duschen och gjorde mig klar för en cykel-runda.. . Sofi kom förbi och så begav vi oss till rastplatsen i Filsbäck,, eller innen där.. Där satt vi och väntade och njöt av en kall cider och jordgubbar.. .Tre pöjkar kom och efter ett tag bar det av till Vinninga, gick riktigt fort ändå,, och trevligt hade vi med.. :)
När vi inväntat nästa hela klassen plus två lärarna så tändes grillarna,, alla en-gångs-grillar..hehe
Var såå satans gött kött jag hade tyckte jag,, å chili-potatis-sallad... mumma
Det blev lite brännboll spelat också, inför öl-brännbollen... Är väll inte å värls-klass men inte fy skam heller (eller kanske ,, njae)

Sen gick vi till Lacken igen och satt där hela kvällen med lite lekar och diskussioner... Det är såå kul att diskutera,, oftast... Vi diskuterade lite om "snöggast i Lich" ...  Var man kär så blev det tydligen snyggaste killen automatiskt,, men jag höll inte alls med faktiskt.. Visst jag har också vart kär men de har ju funnits hur måånga killar som är snyggare... Men inte bättre, för det,, för det var ju inte utseendet jag var kär i.. Aja,, det var lite diskusionner om utseende, killar/tjejer, flick/pojk-vänner och likanande/diverse saker... Intressant var det iaf =)
Fick även reda på "intressanta" grejjer,, haha... Den där jag-har-aldrig-leken är bra mkt intressant när man har lite i kroppen... Förvånad? Javisst!!! De kom fram sånt som brukar komma fram plus att vi har ett "runk-objekt" i klassen... haha, kan inte annat än skratta.. :)
Hursomhaver... Klockan två kom en sprängande huvudvärk ,, usch,, så jävla tråkigt för hade gärna suttit ute  å tjötat mera men det avtog så jag gick och la mig.. Några satt kvar ett tag till tror jag iaf.. :)
Men det var iaf en skukt-rolig klassfest,, lagom att  man kommer varandra närmare nu när man ska sluta ju ;)

Vaknade till några ggr när S pratade med mig imorse, men började snarka direkt efter tydligen.. Men vakna ordentligt när hon döda en fluga på min arm.. :)
Så då gick vi upp, röjde lite och la oss sen i solen.. Nästan hela klaseen sov ju i Vinninga så vi bestämde oss för att grilla igen.. Inget är så gött som att äta när man är bakfull iaf..
Låg lite i solen och åkte å köpte glass och bara tjötade.. Mkt treligt..
Cykelturen hem med S gick fort som tusan,, skönt fläktande i bikini var det med.. :)

I eftermiddags har det var lugnt,, klippte gräset förut,,=) Luktar ju såå gött... Och kolla Glamour som ja inte sett på hela veckan,, och kan säga att jag Faktiskt har missat en hel del.... :/ men men,, STUDENT 2008!!! :)

Som i min rubrik så har jag Syndat.... Började i måndags natt då jag var hungrig som en gnu när vi hade vart i stads-parken och knyckte då lite chips från S.... Och igår igen så var jag så sugen så jag nästan sprack så då tryckte jag i mig godis,, haribo sån där runt skit som jag egentligen inte tycker om.. Men igår smaka de skit bra...
Ah, får ju äta hur mycket jag vill,, men har ju godis-stopp,, för mig själv och ingen annan,, men ändå,, lite surt känns de ändå!!!
Men som söta S sa,, det är inte vad du äter  mellan jul och nyår utan mellan nyår och jul... Sa hon igår och vid närmare eftertanke fattar jag inte vad det har med nu att göra? Men nåt i stil med att det har med vad jag ätit under året,, inte två veckor innan studenten..!!
Lät bra då iaf=) Men gött vare med så!!

Tänkte gå ner och säga till pappa att vi kunde äta färskpotatis eller varma mackor, men innan jag hann säga det så sa han att vi kunde beställa pizza,, så så får det bli..! Perfekt bakis-mat.. :)

Tänkte bara skriva kort, men blev långt,, men men ibland blir det inte som man tänkt sig..!!
Bilder kommer när jag e på mammas dator från igår,, då papaps är aningen för seg:)

HEJ-HOPP

Underbara sol!!

Idag är första dagen på året som jag ägnat hela dagen åt att bara ligga i solen och glassa (förutom lite packande och handlande emellan) Det är sååå skönt ju...
Suttit i en hur skön stol som helst och bara läst...
Och till råga på allt så har jag ätit den godaste maten... Färsk-potatis med smör...Det får de bli imorn med;) Ååh,, de är njutning,, finns inget godare ju....

Kvällen spenderades på Kinnekulle-gården där vi skulle bjuda mamma på mat... Men syskonen bjudde mig med.. :) Så snälla så!! Har lite att ge igen sen när man får ett jobb... hehe ;)
Det smakade mycket bra i varje fall...
Sen blev det hem till mor för kaffe och prov-smakande av student-tårtan... Var så där.. Inte min smak så var inte över-förtjust i den,, men den får de ändå bli... Jag får nöjja mig med pannkaks-tårta och snickerskakan... Mmm, lägtar..!!!

Ska nog kolla lite på tv, kanske på Glamour som jag spelade in igår :P

Imorn är de betygssnack 08,00 i Ps.B...
Sen har jag lektion 14,30, men är de sol så är det.. Då tror jag nog att jag skippar den.. Är typ bara betygssnack och det har jag redan haft...
Är i mer behov av en bränna i bak (då jag bara solat fram idag) känner jag...
Men, men tiden utvisar väll det med kan jag tro... !! :)

Hej-Hopp

Klappat och klart nästan

Igår fick vi ett litet ryck om att vi skulle sätta oss och dricka vin i det fina vädretm,,, vilket vi gjorde..!!

Hade sista provet nånsin i skolan igår,, i barteknik, vilket gick bra:)
Var sist på listan så kom inte hem förräns halv fem,, åkte till mor och hämtade lite grejjer och kom hem fem i sex..

Sex kom några flickor så satte vi oss å drack vin, satte oss på framsidan (hos far) då det var soligt där... Var trevligt utsikt då det hade varit match så många åkte förbi.. Såå gött var det å vi bara satt å njöt...!!
Sen blev det en minigolf runda,, det finns knappt nåt roligare... Älskar det,, så de får de bli fler ggr i sommar. :)
Gick hem till Lacken och drack lite till och sen gick vi till den om/nytalade studentfesten i stadsträdgården... Hade vart fler folk innan,, men vi kom inte förräns tolv så det var inte så mkt folk.. Så vi begav oss.. För att sedan ångra oss, hämtade mer dricka och åkte tillbaks och satt där ett bra tag.. :)
Det blir ju vad man gör de till (men inte många fattar det) så tjöta med en massa folk och hade gör-trevligt...!!

Blev en visit på shell och sen hem till Lacken again,,, för en film som vi alla somnade till....

Sov som en stock och vaknade med ont i ryggen i en för liten soffa, då jag inte orkade flytta till den större...

Idag har det var sen-solning då vi inte gick förräns halv ett,, hem och sen direkt kom mor å Johan och tog med mig ut till bror & Sofia... Där det blev grillning och kaffe-drickande,, för mig,, de andra jobbade och var duktiga!! :)

Nu blire till att se inspelade D.H,, *längtar* och sen krypa ner och ladda för att sola och läsa imorn..:) Finns det nå bättre??

Superb...

Gårdagen var helt enkelt svin-skojjig.... Började med en snabb bussresa och sen letande tills vi slut satte oss på en pizzeria.... Smaskigt så,, men Inget slåt Lidköpings-pizzor iaf.. :) Sen blev det ett studie-besök där vi både spanade in Gunde Svan och Sonja Aldén.... Så lång trodde jag inte att hon var faktiskt.. Blev en timmeslångt studiebesök där vi fick se rum för 8,000:-/natt... Inte fy skam...

Maten på kvällen var väll sådär,, är ju inte så förtjust i mycket kött så kalven var ingen höjdare, men förrätten, desserten å brödet var mycket smaskigt..

Blev lite förfestande på rummet efter maten och sen gick vi igenom hela avenyn och besökte en pub å ett diskotek...

Var varken trött eller hade huvudvärk i morse när jag vaknade.. Vilket jag inte minns när jag inte hade senast... Då var hur skönt som helst..!! Blev hotellfrulle(utan wienerbröd:( Jag som längtat så) och sen fika samt Donken i stan sen...

Har mest käkat hela tiden känns de som,, men de e så de ska va.. ;) Lita aldrig på en smal kock eller hur var det? :P

När vi kom hem idag runt fyra kanske så åkte jag ut till bror å Sofia,, de andra krattade löv, sopade och grejjade men jag nöjde mig med att färga håret på sis och sen var mitt dags-göra klart... :)
Fick med mig Svea hem också.. :) Hon har lärt sig hoppa upp i mammas säng.. (Eller lärde sig) Så det gjorde hon men nu har hon nog glömt bort hur man gör för nu står hon i deras rum och skäller igen.. :) hehe

Har iaf haft en super.sköjj helg och det lär bli mysigt imorn på mors-dag då vi ska hem till världens-bästa-mormor och äta gott och tjöta=) Plus att vi ska ha färksa rådagubbar.. Mumma, mumma...


      Turist? JAVVIST!!       
     Ghotia Hotell,, där vi hade studie-besök plus käka                                      
  Maten på Incontro =)
             


Orkar inte lägga upp mer bilder men tre får duga=)

Ide...

Ingen idé utan helt enkelt bara gå i ide... Såå trött är jag.. Och knappt packat... Drar ut på att lägga mig då jag inte orkar packa.. =( pust å stön...

Imorn klockan 09,00 bär det av till Gbg med klassen,, ska bli en hendundrande-kväll iaf.. Både sköjj å mysigt ska vi ha de så de blir nog kanoners...!!!
Jenny åkte hem för ett tag sen efter lite tjöt..

Inte mycket anant att göra än att packa klart antar jag då....

Gäsp å god natt...

image117
(Ps.1 Lärde oss inte så mycket om klamydia, förutom att "din fitta kan smitta" såå roliga skämt så... ovärt, men lite kul)

               
(Ps.2 Vi vann förövrigt brännbolen och jag tror att de berodde på vår målning bestämt ;)

Uppdates & lists

På något sätt är det inte så kul att "blogga" längre....
Men en liten uppdatering då och då skadar kanske inte...
Ska renskriva ett sv-redovisning till imorn alldeles strax...

Och annars är det mest studenten som hägrar... Längtar som tusan,, känns som om man börjar strunta i alla läxor,, för slutet närmar sig.. Men är bara lite kvar så några kraftansträngningar och sen är det slut, over för good!!!
På fredag kan man väll säga att det hela startar,, då med klassresa till Göteböööörg.... Och ingen längtar mer än jag.. Troligen men ändå... Det blir en studiebesök, trerätter, utgång, hotellfrulle, fika i nån park och sen bege sig hem.. .Ska bli såå satans sköjj då det knappt finns.. :)
Efter det så är allt igång...

23/5 Klassresa Gbg....
29/5 Klassfest med övning av brännbol samt grillning hemma hos Mrs.J
2/1 Karnevalen
3/1 Bellmanfrukost (som jag troligen inte kommer gå på)
4/1 Öl aka Student brännbollen
5/1 Gbg-resa (Som jag heller inte ska på utan ska med gott samvete vara bakfull)
7/1 Bonnerundan here we come!!
9/1 Klä våran kärra då det lär slinka ner någon form av alkohol också..!!
11/1 Lyckligaste dagen i mitt liv, UTSPRINGET!!
13/1 Balen....  (Som jag förövrigt bestämde mig för att gå på två veckor sen en fredag, hittade samma dag min balklänning som jag blev kär i,, som nu håller på att sys upp och fixas med)


Hektikst schema ligger framöver... Det är även lite kvar i skolan såsom
- sv-redovisning (imorn)
- eng-speaking test (torsdag)
- ps.B uggift in (torsdag)
- barteknikprov skrifligt och muntligt (måndag v.22)
Så det är inte så mycket kvar nu... Det drar ihop sig...


Och någonstans under detta så ska jag också bli FASTER!!!! Det kan ta mig tusan inte bli bättre... Jag läängtar så jag spricer tills boxar/fotbolls tjejen/killen kommer .... Ska bli såå roligt,, ska springa iväg och handla nåt så plutti-nuttigt till h*n.... Kan ju bara fantisera om hur mycket Sofia längtar när jag vet hur mkt jag själv längtar..!! :)

Ska förövrigt jobba på en gruppbostad i sommar... Ska ringa på måndag och säga att jag väldigt gärna tackar ja..Känns skönt att veta att man har det klart..!! Blir nog drygt fem veckor,, så man får hoppas på att de ringer in en när någon annan blir sjuk och så med.. =) Men känns kul att testa,, jag har ju som sagt ingen aning om vad mina framtidsplaner är så man får väll försöka testa på och pröva sig fram och se vart man till slut hamnar..
Kan även här meddela att jag tror att alla dåliga rykten om Dafgårds stämmer.. Har ju hört en hel del och när de säger att de ska ringa och inte hör av sig så kan de ta och stoppa upp något där det hör hemma!!
Satans dålig stil,, först lovar de jobb, sen blir det inget, sen ska de höra av sig och sen gör det inte det..!! Usch och fy för sånna!!!

Det var lite uppdatering där,, förövrigt har helgen vart lugnt,, träffat lite folk, besökt Donken, tagit två promenader... Hyrat film också.. Kan varmt rekkommendera Lions for Lambs som var suverän!! Kanske var det för att Tompan var med,, men nej,, den rekkommenderar jag ändå!! :)
image116
(Där har ni min dröm-man till höger,, studentpresent går också bra;)

Nu ska jag skriva klart och sen åka till bror & Sofia, ? och Sveus... med mor, sis och Johan... Har själv bjudit in mig.. :) hehe

Långledigt bloggande

Känns som om jag glömt bort bloggen, men inte då...
Men har nästan inte så mycket att skriva,, eller har väll de kanske egentligen....
Men jag skriver ändå inte hela mitt liv så varför bara skriva delar? Eller aa, jaja, shit the same... Ska inte sluta för det,, kan nog kanske vara nyttigt med..!! :) (Kanske inte, men kan ju låtsas som de)

Det rullar på som bara den.... Har vart på konfirmation för kusin, ute hos bror & Sofia, vart hos mormor på stugan, festade i fredags då Becca fyllde år,, å glaa blev hon för presenten med som tur var... haha
Var ritkigt mycket folk ute,, är antagligen det fina vädret.. :)
Vill ha meeer sol nu ju....

Jag väntar på att bestämma om sommarjobb, Daffe skulle höra av sig i veckan men icke.. Så blir nog en gruppbostad.. Men lite velig,,, tiden utvisar..

Nej men har inte så mkt annat att skriva.. Ska nog plugga lite istället.. :)

Skola å hästar...

Fick en sprängande huvudvärk i skolan men det släppte när jag kom hem efter två alvedon å mormors sällskap.. :)

Direkt när jag kommit hem åkte vi iväg till kusin-vitamin aka Glitter-Emma för att kolla när hon skulle rida... Började med att få kvällsmat vilket var såå gött då det kurrat i magen hela dagen...
Sen abr det av till stallet för att kolla när de gjorde klart alla grejjer, packade bilen, släppte ut en häst osv. Stod å hölll i hennes häst Big,, aningen tjurig var den tyckte jag men efter ett tag släppte rädslan och det var bara sköjj :)  Sen åkte vi iväg dit där hon skulle hoppa... Kolla när de sadla och tygla tror jag det heter....
Sen var det hoppning i en timme... Att mitt hjärta stanna när hästen tvärbromsar inför ett hinder och Emma flyger av... Herregud vad rädd jag blev... Och den är ju inte liten heller... Riktigt stor häst så man får ha pall för att komma upp.. hehe..
Men det är nog vanligare än man tror att ramla av för det gjorde hon 2 ggr... Kan ju gå riktigt illa,, få hästen över sig eller nåt... Pust....
Var rba sugen på att rida innan hoppningen började, sen blev jag aningen svkräckt... Fattar inte varför de ska "bagga" så ... :(

Sen var det hem å borsta, ta av och grejja....
Jag fick till och med leda den andra hästen Jenka till sitt stall,, en lite mindre och aningen lugnare häst... Ska nog få rida på den i sommar,, om jag törs,, förra gången fick Emma leda hästen åt mig,, men vore kul att åka dit och försöka bli av med rädslan för dem.. Men de e ju såå stora så tänker man bara på hur illa de kan gå.. Och det gör de väll då för att hsäten kännr av att man e darrig som ett asplöv.. :P hehe

Blev hem till moster med familj för lite kaffe och prat..
Och sedan hem,, så kom väll hem för 40 minuter sen kanske.. :)

E såå trött nu ju :( Tänkte träna imorn 10,00 men skiter nog tusan i det.. Orkar inte gå upp så tidigt, vilket det inte är men jag behöver mer än 8-9 timmars sömn inatt känner jag :) hehe Så kanske kan ställa klockan på tio och ta en promenad med stavarna istället om jag orkar med det.. :)
Sen ska jag till skolan för en lektion,, Gött!!! Köpa kött..

Och sen på kvällen är det fest hemma hos Becca där vi ska grilla innan... Smarrigt värre och sköjj lär det nog med bli.. :)

Nu blire sängen,, natti natti!!!

Puh

Blev äntligen klar... ååh så skönt...
Har lagt över det på ett usb-minne,, men är såå orolig över att det ska pajja... Aldrig varit säker på såna likannade saker.. :P Men håller tummarna gör jag iaf....

Håller ögonen med,, e såå trött.. Men ska nog ta å kolla ett andra-avenyn avsnitt och sen krypa ner :)
Kom på att jag har ett ps.B häfte att läsa igenom också... Pust,, men ska ta mig tusan kolla adnra avenyn först... Känner mig förtjänt av det... Som sprungit i affärer hela dan.. haha

Köpte förresten en student-present till mig själv från mamma förut... Ett sånt där "ställ"/ "vas" likannade grejj som de står "champagne glas" i eller hur man säger.... 
Hittade ett på hemkompaniet.... Men saknades ett glas.. Kolla på såna på Cervera innan där de kosta 250:-
Så jag kan säga att jag var mycket nöjd när det saknades ett glas å de då kostade 60 spänn bara... :) Me like...!!
Skit samma, som vi kom fram till,, jag känner ju inte så många ändå... haha

GOD NATT!!!

Gjort Trollhättan idag

Sagt och gjort kom Mrs.J tolv så drog vi iväg....
Startade med att inhandla present till Mrs. B vilket gick ganska snabbt,, då vi nsätan visste allt vi skulle ha med.. Hon lär bli nöjd,,, haha ....
Jag skulle inte ha nåt å knappt J heller men var ändå inne i några affärer.. Inte så många men ändå...
Har också fixat presenter till våra åtta lärare.. Känns underbart skönt att ha det gjort... Blev ljuslyckotor å glas i oliak varianter till dem... Å ett sött kort.. :) (söta rättare sagt, till vissa iaf:P)
Det fixade vi både därborta å här hemma i Lidköping....

Sen avr J snäll å följde med mig att handla,, lite små-saker hit... Då mammsen jobbar mycket..

Självkalrt käka vi på Donken i Trollhättan, men var så sugna på glass så vi drog till Donken här i stan med,, inga fel.... Såå onyttiga men strunt samma, gött äre iaf.. ;)

Sen åkte vi hem och rätt snabbt kom Mrs.B och lämnade lite papper och tog några cigg.. :)

Så nu ska jag börja scana in recept och sen lägga dem som bilagor i min rapport... Känns som om denna dagen aldrig tar slut :(

Lista å dagen efter planering...

Namn: Emelie
Födelsedag: 8:e augusti

Hemstad: Lidköping
Ögonfärg: Blå/grön/grå kanske
Hårfärg: Blond
Längd: 1,70 tror ajg prick
Höger/Vänsterhänt: Höger
Värsta vana: Sitta för mycket vid dum-burken (här)
Stjärntecken: Lejon...

Sko stlk:
38
Är dina föräldrar skilda: Japp, de e dom...
Kär?: Nej, inte nått
Skor idag: Foppa-tofflor
Din svaghet: Kanske att jag blir irriterad ibland vid diskussioner,,, inte ofta, men som sagt, ibland
Dina rädslor: Att förlora någon nära...
Mål för det här året: Oj, brukar inte ha mål, dålig på att hålla dem....
Det första du tänker på när du vaknar: Inte än snälla...
Dina bästa kännetecken: Mycket pratig kanske,, skrattar fult har jag fått höra med:P haha
När går du och lägger dig: Skolan runt elva,, annars senare....
Mest saknade minne: Ligga på en strand utomlands, inget anant spec...


Favoriter

Färg: Gul, grön, svart. beror på på vad.
Mat: Svårt det med.. Pappas korvstrognoff, mamams biff, potatis å brunsås blir de nog=)
Sport: Fotboll
Djur: Inget där inte... Lånar busan ibland bara :)
Glass: Lakritsglass
Godis: Glass...
Affär: Inte nån favorit direkt...
Sallad: Kycklingsallad
Skådespelare: Lättast hittils, Tom Cruise
Låt: Finns så många fina ju...
Bokstav: E
Nummer: 6
Tuggummi: De som inte tappar smak...
Helgdag: Fredag...
Årstid: Sommar
Tandkrämssmak: Colgate/pepsodent
Radiostation: Rix fm
Parfym: Ingen spec....
Doft:  Nyfklippt gräs,, å grill på sommaren=)
Kroppsdel på motsatta könet: Ansiktet tror jag...


Vänner och livet

Vad vill du bli när du blir stor: Om jag visste det skulle jag utbilda mig....
Hur vill du dö: Bland nära, utan smärta...
Vem av dina vänner är mest lik dig: Oj, många, på olika sätt... Är väll lik alla på ett eller annat sätt kanske...
Vem är högljuddast: Mrs.B nee, bara pratigast.. Svårt men tar henne ändå på den :)
Vem får dig mest att skratta: Alla,, vid olika tillfällen
Vem har du känt längst: Sabina....
Vem är blygast: Samma på den, pysen,, eller Mrs.J ,, ne lätt pysen....
När grät du mest: Minns inte det helt ärligt... Ett bra tag sen iaf...
Den bästa känslan i världen: När man är lycklig!!!
Värsta: När någon ljugit,, om nåt seriöst...
Vart vill du bo i framtiden: Någonstans här i Lidköping...
Om du fick ändra en sak på dig själv, vad skulle det vara: Oj,, är nöjd som jag är, jag lever och mår bra, har en underbar familj och bra vänner som jag litar på..!! Vad skulle kunna vara bättre!!??
Hur länge tror du att du kommer leva: Dum fråga, de vet man inte,, kanske tills imorn eller tills jag är 104år... 


Har du någonsin

Varit kär: Ja
Blivit dissad: Ja
Rymt hemifrån: Försökt iaf.. haha
Föreställt dig ditt ragg naken: Nej, eller kanske,, nee tror jag nog inte
Skolkat: Ja, hehe
Sovit utomhus: Njae, eller räknas tält så ja men inte under bar himmel en hel natt...
Gråtit i skolan: Jo, hemska ögonblick...
Spytt i skolan: Nej,, tror jag nog inte=)
Velat bli modell: haha,, nej, nej å åter nej
Gjort något riktigt dumt som du skrattar åt idag: Absolut!
Sett en död människa: Ja
Druckit alkohol: Ja

Ätit sushi: Nej, fy
Varit på scen: Hmm vet inte vad som räknas men mini.. aaa
Snattat:  Ja
Varit full: Ja
Retats: Ja
Blivit nerslagen: Nej, som tur är...


Du?

Svär: En hel del tror jag nog...
Sjunger bra: Inte det minsta...
Dushar dagligen: Ja
Tycker att du är attraktiv: Njae, inte så jag går runt å tänker tanken direkt
Kommer överens med dina föräldrar: Ja, Absolut!!
Gillar åska: Njae, varken gillar eller ogillar, lite mysigt ibland ju=)
Spelar något instrument: Inte nu nej...
Äger en iPod: Blir ledsen varje gång på den frågan... :(
Går till kyrkan: Vid diverse "tillställningar" som konfa, begravning, dop osv. Ja...
Sover med gosedjur: Nej....
För dagbok: Ibland....
Dansar i regn: Hmm, låt mig tänka... Nej
Sjunger i duschen: Aldrig hänt tror jag inte


Vem var den senaste personen:

Du nuddade: Mamma...
Du pratade i tfn med: Mrs. B
Msnade med: Mrs. J
Du kramade: Mamma
Du skällde på: På riktigt var nog nån lärare... Eller en aldrig närvarande kalsskompis? njae, minns inte.. Små skällde var väll mamma haha...
Sportade med: Mig själv idag,, annars sis tror jag.. :) 


Senast du:

Skrattade: Tidigare idag...
Grät: Minns ju inte skrev jag ju...
Filmen du såg: Hmm, minns inte... Ett tag sen...
Tuggade tuggumi: Nån vecka sen kanske
Drog ett skämt: Tidigare idag kanske,, eller "drar" ett med en kompis just nu,, men de vet hon inte om :)


Tog tid ju :P Får väll tacka Elin.T som jag kopierade den från...
Det är egentligen såå tråkigt,, men ändå är det pyte-lite-roligt... Fast ändå inte... Vet inte,, men nu har jag ju både kopierat den å gjort den så ... :)

Nu ska jag krypa ner för imorn är det en fullspäckad dag för mig...
Upp å träna vid 10,00
Hem å duscha å sen åka iväg med Mrs.J för att köpa en present i Trollhättan... :)
Sen hem,, så kommer Mrs.B och lämnar saker nån gång under kvällen..
Och så ska jag göra klart mitt projektarbete.. Som ska in på torsdag... Prisberäknat nu ikväll så nu ska jag läsa igenom och sen lägga till x antal bilagor .... Som recept och liknande.. Tar verkligen aldrig slut.. Men men..
Go-Natt....


Diggar

Diggar gör jag i kallkök,, tycker det är super kul att vara där,, vilket jag var idag.. :) Är kanske inte så fantasi full å tar gärna hjälp av andra för att fixa utseendet men ändå.. Att baka kakor/bröd/bullar, å spec desserter.... Gjorde idag en efterrättssoppa....Bara för det minns jag inte vad frukten jag hade i hette.. Åhh. typiskt.. Lät skit-äckligt men tykcte den belv bra god.. Fast den skulle ju vart varm då men...
Nu är det vara två gånger kvar,, åh det är såå ini-skönt.. Antar att de var sista kallköksdagen idag då.. :( lite tråkigt...
Nästa vecka kommer hygien & hälsa eller vad det var... Inte bra p åsånt så får hoppas att de inte blegar o tar temp på för mycket som jag grejjar med... haha
Skulle ha snackat betyg idag med,, men de hanns inte med... Trist.. Tror att jag bara har G,,eller kanske G i en kurs å Vg i nån annan... Hade ju vart gött om fackrpovet lyft upp mig,, men det gjorde de inte.. Fick reda på sensorernas "betyg" och gues who got the lowest!? Mee!! haha
Spelar inte så stor roll, fakitkst,, huvudsaken är att jag får ett något sån´t där slutbetyg bara... :)

Var ett student-möte kl15,00 i aulan.. Trodde att det skulle gå snabbt men höll på i nästan 1,5h... Låångtråkigt.. Men nu har man lite mer info om allting iaf... inte mycket nytt man fick reda på men ändå... :)

Sen blev det hem och direkt iväg på lite träning.. :) Skönt så !!

Hem för att duscha, äta och sen sätta igång att plugga...
Och det har jag i pincip gjort ända tills kl:21,00 då jag satte mig för att kolla Desperate....

Reklamen e snart slute, så nu ska jag lägga mig tillrätta igen :)

Sömnig...

Om jobbet skulle de höra av sig nästa vecka..Suck.. Så bara att vänta och hoppas på att de har nåt annat,, har de inte det så får jag väll hoppas att vård & omsorg inte hittat nån annan...
Det ger väll sig...

Har vart lugnt idag,, pluggat lite,, B & J kom förbi å tjöta förut.... Åkte sen upp till mormor och grillade korv.. :) Mamma o dem kom dit med,, så tog jag med Lisa-fisa i bilen och åkte hem...

Precis skrivit ut några inbjudningskort ang. studenten.. Inget större sällskap men ändå.. :)

Nu somnar jag snart så natti natti!!!

Inget såskok inte...

Nej,, för de blev det inte... De hade tydligen "varslat" (hon sa nåt annat ord men minns inte) Så inget såskok i sommar blir de för mig... Surt,, om...
Försöker ringa å få tag på en annan pers. surt att människan inte kan svara bara.. :(
Men får väll försöka jaga ifatt honom,, måste ju höra av mig till ett annat jobb annars... Pust å Stön...!!!

söndagdenfjärdemajklockantjugotvåfemtiotvå

Gud vad skönt det var på Svalnäs,, skönare än jag trodde faktikst... Så stannade i iite mer än tre timmar tror jag nästan det var.. :) Å bullar å kaffe hade vi med,, Så mysigt så..!! :)

Hem och tog golven, lagade mat, kollade One three hill och hoppade sen in i duschen....

Blev lite pluggande innan Sanningens ögonblick, dock inte så mycket faktikst,, men lite...

Kom under tiden på att vi hade en religion-uppgift som ska in imorn, så den har precis blivit klar här... Massa problem,, så skulle vi vara på frågorna med hjälp av etik och såna grejjer... Lite kluvigt hur man tänker i vissa situationer.. Man vet själv hur man hade gjort,, men inte om de skulle vara rätt eller fel... Lätt att vara efterklok iaf.. :)

Blir lite sömnig så ska krypa ner nu tänkte jag,, känsla läsa några sidor.. Börjat i en bok som heter Brustna hjärtans café. Verkar väll sådär, men inte kommit in i den än så inte lätt att säga heller...

Blir pyttelite sovmorgon imorn.. Börjar åtta men inte så stor idé att åka dit när jag ska lämna blod nio så tänkte istället ringa några samtal på morgonen om jobb å sen trampa iväg och läman blod.. :)

Go´natt!!!

Planerade dagar

Är vad jag egentligen behöver ha... Allt blir så himla mycket lättare då... Men nu är min dag "nästan" planerad...

Kvart över kommer J och hämtar mig och då ska vi sooola, jag är ltie tveksam på hur varmt det är men vi ska iaf ut till Svalnäs,, har ju med oss fika så ett litet tag lär vi klara oss.. :) hehe
Får väll se hur länge bara :P
Sen får jag plugga resten av dagen,, ska hinna med att damsuga/tvätta golv också.. Lite uppskattning får man allt visa... Sen om mamma märker det är en annan femma.... haha.. Aningen pedant och låter mig göra sysslorna som att torka alla cd-skivor när det ska storstädas... Mindre roligt...

Men så ser min dag ut iaf...
Har inplanerat One three hill & Sanningens ögonblick också...

Hade tänkt träna 18.00 men jag helt enkelt Skiter i det... Är så osugen man kan bli så blir inte så stor nytta ändå .. Eller joo, men nej nu har jag strukit det från dagens aktiviteter så nu behöver jag inte fundera mer.. :)

image115
Ungefär så här tänker jag mig Svalnäs idag.... (not) hehe

Erbjudandet lockar...

Kanske skulle man åka med å sola en sväng..
Borde ju plugga,, skulle precis sätta igång att plugga här men nu vet jag inte längre.. :/ Beslutsångest :P

Mrs.J kom hit igår,, så drog vi en sväng till mrs.B å några till,, tjöta ett tag men drog oss sedan tillbaka hem till mig för räckmackor och coca-cola som J hade haft med sig,, Mer än smarrigt var det.... Mmm... :)
Sen var det en massa tjöt bara,, trevligt kväll helt enkelt!! :)

Nummer ett...

Var det som gällde i morse,, var inte så farligt trött,, eller rätt så kanske när Svea kom...
Men efter pyttelite bus så hoppa hon upp i sängen själv,, (tro att jag blev förvånad) Det var första gången, men inte sista då hon ligger där nu med:P
Hon sov så sött vid mina fötter ända tills lite efter elva...

Upp och käkade frulle och tog en snabb-promenad med busan...

Mormor ringde förgäves och undrade vart vi tagit vägen,, var dock sis som pratade i tele,, men sen kom hon och hämtade mig å lilla busan....

Blev först kaffe å bulle,, sen en promenad på Kinnekulla med de två hundarna, sis å Marti,, mormor fixade krubb istället.... =)

Så vi kom tillbaka till dukat bord, inte fel det heller.. :)

Tänkte jag kanske skulla ta tag å städa mitt rum här,, så har man det gjort,, tråkigt att städa på en söndag...
Får nog passa på att börja damma när Svea ligger så sött i min säng... :) Blir värre när jag ska bädda nytt först bara... :P

"Nattvandringen"

Var lite prat igår om nattvandringen men tänkte att de ändå inte skulle bli nåt idag när vädret var så kasst...
Så frågade pappsen om jag kunde köra honom bort till kortkvällen, och visst kunde jag det.. :)
Prata med sis ett antal ggr men inget var bestämt,, men sen en halvtimme innan jag skulle skjutsa far så bestämdes det att vi skulle gå,, kunde ju inte gärna hoppa av så kokade istället nudlar,, fy tusan ,,, de var inte gör gött som jag tyckte förr..!! Så målet man flyttar hemifrån är väll att inte tvingas äta nudlar :P

Hem til far och skjutsade bort honom och sa även hejdå till mrs.B....

Kom hem precis lagom för att sis och mrs.S kom och hämtade upp mig,, sen begav vi oss  upp i regnet... Var bra trökigt att gå i regnet,, (tänkte jag) men sen var det ju bara lite dugg så det gjorde inte så mkt..  Gick på 1,50 så var väll ehlt okej... Inte för att tiden spelar nån roll men ändå... Mysigt med massa marschaller och grejjer.. :)

Kom hem för kanske en timme sen eller nåt,, riktigt studsade in i duschen,, var iskall hela jag :( Så där stod jag länge och sen värmde jag mini-baguetter i mitten och har precis avnjutit dom.. :) Smarrigt...!!!

Nu väntar jag på att klockan ska rulla fram så jag kan åka ut och hämta fadern.. :)

Och imorn har jag morgon-sällskap... Bus-Svea kommer åtta ungefär,, och hon ska inte förstöra min sovmorgon utan jag ska ta upp henne i sängen och bara mysa med henne .. (Har jag planerat,, tror att hon kanske tänker mer bus, hopp och studs på golvet.. ) Gissar iaf på det senare :)

Ska även åka upp till mormors sommarstuga imorn runt elva tolv var det nog.. Hoppas på sol så man kan sitta ute å njuta... Så får även busan träffa Lisa också.. :)

Kaffebesök på G

De går frammåt som sagt,,, känns tråkigt att sitta med det då de sagt att vi just nu har IG och nästan itne har en chans att få Vg... Jag fattar dock inte varför!? Har knappt fått nån förklaring utan bara massa j*vla kludd överallt på pappren så fattar ju inte hälften...
Men men,, helt ärligt,, så är det när lärarna inte tycker om en.... Vi skulle lämnat in detta imorn,, resten av klassen nästa torsdag.. Dra er baklänges att jag lämnar in imorn.. In my as.... Ska fan inte vara andra regler för oss än för resten....
Nog om det,, verkligen...

Väntar på att mrs. B ska komma hit för lite kaffe.... Trevligt.......
Borde ju plugga men blir nog inte så långvarigt ändå=)image114

Rekor, träning & plugg

De blev allt ens väng till sis igår kväll,, hon & mrs.S avnjöt räckor och kex, så jag knaprade i mig x antal kex och vitlöksbröd... Mmmm...
Sen blev de tjöt och lite tv-tittande... Kollade på "humorgalan",, lite ironiskt,, tyckte in de var nån humor i det hela faktikst... Blev även lite Sanningens ögonblick... Såå bra tycker jag att det är.. :) Min stil av program precis.. :)
Blev även lite prat om bloggar och felstavningar.... Jag hade ingen aning om att jättekul satt ihop.... Tror jag brukar skriva jätte kul.... Knasigt,, inte lätt att veta,,, men nu får jag väll försöka ändra mig så jag inte använder särstavning :P

Hemma och la mig runt tolv, men var trött ändå i morse... *snark* Imorn ska jag sova ut minsann...
Sis ringde tjugo i tio och sa att hon skulle påminna om träning,, hade inte hunnit men som tur var var jag nästan klar ändå=)
Så medel var det i morse... Och sen avnjöt jag en smarrig frukost,, såna där bröd i ugnen.. Mmm igen... :)

Sitter med projektarbetet och känns som om det kommer ta en vecka,, ah,, de går frammåt å för första gången på 1,5vecka så har jag lust igen.. :) Tack vart än den kom ifrån...!!

Skulle ringa ett Viktigt samtal förut,, men får återkomma på måndag.. Trååkigt å behöva vänta... :(
Ringde även från vård & omsorg och fråga om jag fortfarande var intressead,,, men fick återkomma på måndag,, (som tur var) Så nu har jag lite att fundera på och så får vi se vart det bär vägen på måndag som sagt!! :)

Kolla andra avenyn igår,, det blir bara bättre och bättre ju. Som Hamsan och ? prata om angående förhållande...
Tjejer tänker inte,, de känner bara...
De stämmer nog rätt bra,, men de e ju så det ska vara :)

Sjusovar´n

Ställde klockan imorse så jag skulle åka hem till mor på fm å säga hej då...
Vaknade till och kände mig riktigt utvilad,, konstigt,, jag vakanr aldrig varken utvilad eller före klockan..
Ne just de,, klockan var halv två... Inte undra på då om jag var alert....
Så blev inegt hej då till mamma men åkte ändå dit och har nu en hel helg att se fram emot...
Mamma å Johan e antagligen i Sthlm vid den här tiden=)
Så en hel helg alldeles själv,, kan inte bli mer underbart...!!!

Blir kanske en sväng hem till sis sen/eller rättare sagt snart... Har int ens duschat.... Så hr inte bestämt mig än..

Måste plugga en dag med men har fan ingen ork.... Pust å stön..

Kanske skulle man göra en kraftansträngningå hoppa in i duschen .... Snart....

RSS 2.0