Bokmässan

Nu är jag precis hemkommen från bokmässan i Gbg... Det var helt okej.. Var aningen för mycket folk så blev för trött på att stå och läsa baksidan på böckerna då folk putte, knudde sig förbi osv..
På vägen dit ser vi att Gynning ska ha en "föreläsning" om man säger så om sin nya bok Privat tillsammans med Alex Shulman plus att Adam Alsing ska vara deras,, nånting avd det hette,, å typ "hålla" i det..
Vi är där i tid och invänta platser,, Carolina träder fram å jösses,, hon ser inte alls ut som på tv.. På nåt konstigt sätt. Jag har nästan tyckt att hon har varit pyttelite mullig å jaa.. Men hon är lååång som tusan,, jätte smal, ur långa ben,, ganska stora bröst (trots att hon tagit ut dem) Adam Alsing är inte lång alls,, å Schulman, ja han ser ut som på bilderna.. Jag var nog aningen i extas där jag satt då jag tyckte det var riktigt skojj att se dem och knäppte ett par bilder. (Som jag ska lägga upp när jag får dem från sis)
De pratade om boken å pratade lite allmänt,, de var hursomhelst sjukt rolig och alla skrattade... Nämnde jag att jag såg Carolinas mamma också..! ;) hehe,, lite extas var det allt..
När de var slut sållde de tydligen boken Privat som är deras meil till varandra.. Jag å Sofia gick fram, köpte en bok och lät Gynning signera den...
Eh tänkte jag lika bra att gå ill Schulman också. Tyckte han såg lite ensam ut då de flesta bara riktade blickarna mot Carolina. Har läst hans blogg en del det senaste och tycker att den är riktigt underhållande..
Alex var en sån person man fattade tycke för på en gång bara genom att se på honom typ. Så han skrev i boken också.. :P Skrev att Carolina stavat mitt namn fel b.la.. Och då vill jag tillägga att det är tur att han bloggar då hans handstil var något "barnslig" och oläslig och liten. :P
Hursomhelst,, det har varit en lyckad dag..!!!
Blir strax att trampa hem till pappsen för en lugnt lördagskväll med boken Privat i högsta hugg...  Dock snart utläst då den är tunn och lättläst.. ;)

Byebye //Emelie

Bulgarien -07

image4
Åh vad skönt det skulle vara med lite värme Nu!! Utsikt från baren..
image5
Lina sitter på balkongen å laddar för utgång...
image6
Sabina som precis ska flyga 20m upp i luften...
image8
Sitter utanför L.P å väntar på mat för att sen dra hem.
image9
Sitter i värmen å vill bara heeem!!

Tack!

image3
Åhh vad jag älskar denna underbara männska..!! Tack för att du lyste upp mina dagar i Bulgarin...

Hon har precis tokringt till mig då jag stensomnade två timmar utan att svara på alla hennes samtal.. Hon trodde först att jag var skit arg på henne sen att de hade hänt nåt.. Nyvaket ringde jag å hon var tokgalen..
Ne ja har bara sovit.. Men va fan... Haha.. SÅÅ underbar<3

:)

Bulgarien -07
Här satt vi å väntade på maten,, såå varmt å skönt.. =)

Heelg:)

Halkan gick fin fint,, dock tyckte jag inte att det var så roligt som alla andra säger, utan när de sa att det var slut var jag bara glad.. Men det är väll för att jag är anti alla andra som de säger.. ;)

Jag har fått några (några=vissa har tydligen bara försvunnit!!?? Nee) bilder ifrån Bulgarien idag .... Jag tror jag vet varför jag inte är sugen på att festa,, p.g.a hur hemsk jag ser ut på kort när jag är full.. Aj, aj, aj vad hemskt...!! Ne så är nog inte fallet men det skulle faktikst kunna vara en riktigt bra anledning till det..
Hemska tanke när jag ser de där korten,, ser ut som hej kom & hjälp mig ungefär... haha...
Annars var de ju verkligen fina kort, 20 allmäna kort, 175 på strippshowen å resterande120 när man var dyng typ...
Men för övrigt var det ju så hela resan också... :/

Nu drar snart spexet igång på Delagardiegymnasiet.. Tjoohoo..  not... Usch hade ingen lust, så me anti alla stannade hemma.. = )
Blir istället till att åka till Hanna senare å mysa med en film å chips med henne, Malene å Natta... Myspys!!

Imorn bär det av till Gbg halv nio för bokmässan.. Me anti alla igen... Ne där har de Fel, de är dom som är anti normalt att läsa en bok.. Jag vet en kanske två till i min klass som tycker det är skönt att ligga å läsa en bok.. Asså de finns inget bättre så jag måste säga att det är alla andra som är anti.. =)

//Emelie

Diskussion med mig själv

Längesen jag så kallat uppdaterade.. Hlegen var lugnt.. Veckan har också varit lugn,, skola, skola å lite träning, läxor... Sen ahr aj somnat typ mellan 1-2 timmar som en stcok efter skolan, har inte haft nån energi, tänkt att vila 10 minuter men stensomnat varenda gång å bara snoozat (hur de nu stavas) i en timme till..

Idag hade jag en diskussion med mig själv när jag låg framför tv:n,, var rätt intressant nu när jag tänker tillbaka..
-Ska man åka iväg å träna kanske.?
-Njae, finns inget som låter lockande
-Men sis ska ju på core så skulle juh kunna hänga med då ju
-Men de var såå tråkigt,,
-Men de är bättre än att ligga här
-Men guud vad skönt de skulle vara att vila lite å Bara ligga framför tv:n
-Men jösses, det gjorde du ju hela dan igår.
-Åhh, men tänk å cykla dit,, fan jag orkar inte
-Herregud, du cyklade inte ens till skolan idag din jävla latmask
-Nej, men jag cyklar fan alla andra dagar, medans Alla andra åker bil
-För att du inte har körkort, herregud så jävla lat kan du inte vara
-Men hallå, jag ser att det regnar ute..
-Och, lite blött..?
-Lite, det regnar fan massor... men syster kanske tar bilen
-För fan res på arslet å boka dig
-Men fan,, kaffe, en pepparkaka å tv heeela kvällen..

Så höll min diskussion på i säkert två tre timmar medans jag låg frmför tv:n.. Mitt negativa jag bestämde mig,, messade sis å skrev att jag sket i det.. Satte mig vid datan.
Å tänkte,, fy fan vad äckligt lat nej fy fan heller..
Bokade mig å trampade iväg, tränade å cyklade sen hem för en dusch,, en macka å sällskap av sis, Jimmy, å mamma..
Fy Fan vad skönt det var ,, ååh,, tog i så det skrek om det för att jag enbart äcklades på mig själv...
Så här jävla lat kan ingen annan vara... Eller joo de Vet jag att folk är men gud vad nöjd man är efteråt... =)

Det är lättare att Veta att man ska träna, som imorn Vet jag att jag å Sofia ska boxas,, då går det såå himla mkt lättare för då kan man inte dra sig ur.. =) Får kanske börja planera hela min vecka, avsätta tid för tv, data, läxor, träning å allt.. :P Nee men de skulle vara enormt skönt att ha ett schema att följa..
Som igår, jag gjorde typ ingenting, jo gjorde läxor å sånt men satt ändå vid tv:n å här,, då kunde jag lika gärna åkt iväg å tränat.. Men då tog det negativa över... Det får de ta mig tusan bli ändring på...

Nu ska jag strax krya ner å ladda för halkan imorn, lär skriva om det då jag kommer vara sjukt nervös..=)

Go´natt alla soffpotatisar // Emelie, den största av dom alla...!

Äntligen är det helg snart..

Imorgon är det fredag,, såå himla skönt.. Men har en del saker att ta tag i.. Skola 8,00-14,00 . Måste ringa till lite olika färjor, t.ex, Stena Line, Silja Lina m.m och höra om de tar in praktikanter... Jag, Sofie, å kanske kanske Becca pratade lite om att det skulle vara lite skojj att åka iväg på praktik på en båt.. Här i Lidköping har de ändå bara sunkiga restauranger så det skulle enbart avra pest å pina i sex veckor.. Är dock skeptisk till att de tar in folk på båtar å hur de gör med tider å allt sånt,, men det avslöjar sig imorgon. Tror jag rätt så lär det ändå inte bli något av det..
Jag å Becca Måste ta tag i vårt projektarbete... Vi har inget planerat alls,, och helst ska det vara avklarat innan jul. Skulle finnas en massa saker att göra men det måste hänga ihop med mat.. Så himla tårkigt, ingen annan behöver relatera till nåt, de enda som finns är att laga mat till ett sällskap (Vilket vi tänkte göra först, men insåg att vi varken ville vara med i gruppen eller laga mat å planera en massa skit) Man skulle också kunna skriva en kokbok, vilket skulle vara så satans tråkigt.. Är de nån som har ett förlsga så vänligen hör av er.. Mina/våra ideér är som bortblåsta...
Efter skolan blir det att besöka farbror polis.. Lämns in spellista över min ipod plus kvitton å sen prata om vad vet jag inte men.. De kanske är ett par ungdomar på spåren, hoppas att de hittar dom.. Då jävlar ska de få stå kast för sina idiotiska dummheter..
Det var det jag skulle ta tag i imorgon, inte mycket men det Måste helt enkelt bli gjort..

Jag har inget planerat överhuvudtaget i helgen,, vilket är sjukt skönt.. Jag har ingen ork och ingen vilja till att hitta på nåt.,, inte ens hyra film låter lockande..
Det enda jag vill göra är att vara hemma, läsa ut min bok, börja på en ny, kolla lite på tv å sitta vid datan.. Låter himla tråkigt faktikst.. Men är man inte på humör så är man helt enkelt inte..

Nu blir det till att göra sig sängklar å sen läsa bok för att sen stensomna.. Natti natti

Rullning

Tränade med Becca idag,, andra gången denna veckan,, det är verkligen skönt när man kommer igång.. Denna somamren har man varit så onyttig å flötig så det är inte sant.. Vågar inte ens ställa mig på vågen, men nu blir det träning som gäller iaf..=)

Åhh vad jag längtar tillbaka till sommaren,,  sena kvällar (med dåligt väder)... Alla skratt å alla minnen... Träffade nytt folk, bar på Hultan, Bulgarien, tjötade med folk.. Åkte till liseberg, på en liten tripp osv. osv.

Nu känner men av det verkliga livet.. Skola, samma rutiner,, läxor.. Helgerna sova.... Ta igen sig, (festa kommer väll längre fram :P) Åhh vad jag längtar tills man får jobba, tjäna pengar, skaffa egen lya att bara mysa i... Åhhh... Eh, har ju tid på mig att fundera över vad jag ska göra för att tjäna pengar tills studenten iaf.. =)

Go natt gott folk!!

Tisdag 18,44

Var på Hyllan idag,, usch, fy å bläää så tråkgit det var... Om inte klassen vart så underbar så man skrattade sig igenom hela låånga dagen medans man står å kockar så hade i varje fall inte jag klarat av en sekund där..
Efter skolan var det körlektion *2 som gällde... Hejsan hoppsan,,, hade jag haft uppkörningen då hade jag kuggat,, p.g.a att jag körde alldeles för långsamt... haha Kan inte tänka mig själv köra för långsamt,, men det är sååå sant.. Kör alltid 10km/h för sakta typ.. Men tänker hela tiden att de är bättre än att köra kör kort... Förklarade de för henne å hon sa nej, gasa på, kör precis som du kör hemma,, annars finns det en risk att du inte klarar uppkörningen.. Herregud, vad håller jag på med... Nästa gång blir det hastighet som gäller... ;) Halkkörning på torsdag,, åker upp med fyra killar å ska tydligen köra med den som kör mest maskulint så att ja lär mig lite *host.... Fy fan vad nervig jag kommer vara....

Ne nu ska jag renskiva mitt öl arbete om Heineken.. =)

Hejsan hoppsan //Emelie

Steralisera dom...!

En person eller ett par,, som inte är kappabla att ta hand om sig själva,, som här hjälp i hemmet, hjälp personligen eller likanande,, hur fan ska de kunna skaffa ett barn till världen och kunna ta hand om det.?
Visst,, de vill säkert ha barn lika mycket som alla andra,, men va fan,, de handlar om liv.. Å nån som skaffat ett barn,, klarar inte av det, lämnar bort det,, skaffar ett till..? Vad tänker människan på då? Sen klarar man inte av det andra barnet, lämnar bort det  å skaffar sig sen ett till barn? Hur i tusan hänger detta ihop.. Det darbbar enbart barnen,, de vuxna kan väll inte ens vara lyckliga när de gång på gång får lämna bort barnen/barnet..
En förälder ska inte ens behöva ha en fosterfamilj där barnen spenderar helgerna.. Mamman och pappan eller den ena av dem ska hela tiden finnas där för barnen, Hjälpa dem, stötta dem och älska dom..
Varför steraliserar man dem då inte? Med tanke på att de är såå många,, de flesta tror jag som inte klarar av dem.? Jo de handlar om den männskliga rättigheten,, Man får Inte steraliser någon mot dens vilja...
Nehe, okej, klart man inte ska emot nåns vilja.. Men barnen som kommer till världen. Tror ni att de vill leva i den värld de föds till?
Och visst dessa personer är säkert så osäkra i sig själva,, vissa vet knappt om att de är sjuka så de förstår inte bättre... Men folk i deras närhet..  Personer som inte klarar av sig själva ska väll för tusan inte skaffa fler som socialen eller liknande för ta hand om..!!
(Detta gäller de personer som INTE kan ta hand om sig själva, inte de som har ett handikapp eller förståndshandikapp och som verkligen Kan ta hand om sig själv... Och ett barn.... )
Samma gäller knarkare.. Hur i helvete kan en knarkare föda ett barn till jorden? Vart är felet förutom att de knarkar tro?
Om jag nån dag blev förståhandshandikappad eller fick nån annat fel då jag Inte kunde ta hand om mig själv skulle jag väldigt gärna bli tvångssteraliserad.....


En stor tanke... //Emelie

Rättvist? Hepp

Fick precis ett meil i inkorgen,, från csn,,, om rabbatter,, visst hade inget för mig så kollade lite.. De fanns en massa rabbatter,, inget jätte stort,, men på matställen, fik, bio filmer, böcker, tåg, jaa allt de mesta faktikst.. Coolt,, varför har man aldrig kollat här förut??
Jo just det,, rabbatterna gäller i princip bara i Sthlm, Gbg, Upssala, Malmö å alla de Stora städerna... Aha,, varför skickar de ens ett äckligt kort till oss när vi inte har nån nytta av det??
Jätte bra för alla som bor i storstäderna,, men de ska ta mig tusan inte skryta om att det har så himla mycket rabbatter å erbjudande om de inte riktar sig till Alla städer..

Bara en tanke.. //Emelie


Lugnt och skönt...

Hjärtgåingen som jag nu vet att de stavas är avklarad.. Medelåldern var väll runt 40 kanske till och med 50 men de var i alla fall för en bra sak=)

Nu är jag hemma hos pappa,, kollat på en film och tjötat lite.. Mysigt.. Becca kom förbi en sväng också.....

Denna helgen har jag verkligen Bara vart hemma och tatt det lugnt.. Träffat Becca nån timme bara.. Och gått hjärtgoingen, syskonen var hemma i fredags.. Annars har det vart lugnt.... Har läst livstid av A.B, suttit vid datan, kollat på tv och bara tatt det lugnt.. Har vart så underbart skönt...Har verkligen kännt att ja inte orkat göra ett skit,, har bara tatt de lugnt,, de borde man göra oftare..
Filmkvällar eller Stadt har inte lockat ett skit denna helgen,, å de har varit såå fantastiskt skönt..=)

Satte mig här å installerade nys msn,, en person online på "vänner" helt sjukt,, brukar alltid vara en massa folk inne,,, men de kollar väll på kassa  filmer eller är sket kanon inne på stadt... ;)

De var allt för idag.. //Emelie

Hjärtgoing!!!

Nu bär det av till hjärtgoingen... ;)

Fredag kväll

Idag var det middag med familjen som gällde... Myspys.... =)
Imorn blir det Hjärtgoing... Tjoho!! Hoppas verkligen att vi kommer slå Sthlm nu,, alla som inte anmält sig åk dit å medverka... (Tror att de borde gå att köpa biljett där) Om inte,, dålig stil att ni inte ställt upp :P

Nu ska jag strax lägga mig å läsa Liza Marklund- livstid... Bara kommit halvvägs men jösses hon vet hur man får böcker intressanta=)

Det var allt för idag... Sov Gött!

Gnabb..

Kan man skippa någonting jätte roligt bara för att "markera" att någon annan gjort fel?
Ju mer jag tänker på det desto mer inser jag att JA, så är fallet...
Alla kan ha en dålig dag,, alla kan ha en dålig vecka,, alla kan ha en dålig månad om personen har en anledning till det.. visst... Men hur fan kan en människa ha en dålig månad mot enbart ett antal personer när inget är fel..? Det är svårt att veta,, när man till och med frågar och verkligen bryr sig så får man till svar att men nej det är inget..
Nu frågade denna person mig om jag ville hitta på nåt kul med henne, visst det skulle vara skitkul.. Men jag vet också att det finns en baktanke då jag är medveten om att denna personen aldrig skulle göra detta om inte jag hängde med..... Visst, jag vet att jag skulle ha skit kul..
Jag tror bestämt att jag är för jävla egen och envis.. Jag vill "markera" att du beter dig inte normalt, sluta ge tykna kommentarer, slutte håll på som du gör.. Då kan vi ha kul ihop igen,, inte innan.....

Varför är det Alltid så här..? Det är tjejernas fel, helt klart.. Vi ska tjafsa, småbråka, ge onda blicken, komma men små kommentarer som nästan ingen annan märker.. Varför kan man inte bara vara som killarna , slåss om det å sen är det bra..!!

Men vad tusan,, vad vore världen om inte alla dessa små tjafs fanns å lös upp våra dagar!!! ;)

Onsdag kväll..

Har läst en del bloggar idag, å det alla andra är mycket roligare att läsa än min.. Kanske beror det på att jag är alldeles för fantasilös..? Eller bara allmänt tråkig..? Tror med på det första :P
Sen tänker man eller rättare sagt jag lite på,, hur mycket kan jag skriva? Man kan ju inte lägga ut hela sitt liv kanske.? Men är det okej att skriva om folk i ens närhet.? Kommer nån bara skaka på huvudet åt mig.? Hmm, skit samma.. Skaka på huvudet så mycket ni vill,, i värsta fall låt bara bli att läsa=)

Igår var en bra dag... Var med pappsen på Sahlgrenska å de kan nästan med säkerhet säga att det nu är borta... Att pappa är frisk ;) En stor klump i magen försvann... Iof men ska kanske inte säga helt säkert,, men hur det än är så Vet jag att det kommer gå bra.. Med säkerhet.  Jag är så stolt över honom, han har hela tiden varit uppåt å glad, hela tiden är han sett frammåt.. På hur mycket hojj han ska åka å allt han ska göra.. =) Så stark å så underbar.. !

Becca kom förbi igår, en så underbar person, så omtänksam på alla sätt å vis.. För var dag lyser det mer å mer om henne..!! Tack för att du lyser upp mina dagar!

Ja å syster har bestämt oss för att börja lämna blod, varför gör inte alla det.? Det är för nånting bra, det tar knappt ingen tid å man hjälper en massa folk på det sättet.. Tyvärr måste jag nu vänta ett halvår p.g.a att jag tatuerat mig,, bra att de är noga, men känns lite långt,, bara för en tatuering.? Men de e klart,, de vet vad de håller på med.=) Ska iaf gå å ta några prov på fredag, å hålla systers hand när de tar provet... Kan hon göra det så tror jag nog att i princip de flesta kan.. Hon vågar inte ens kolla när nån annan tar ett blodprov så .... Kom igen ring å boka en tid ni också..!!!

Vad händer ananrs då? Det är skola, det är läxor, det är kompisar, det är övningskörning.. Ungefär så rullar mitt liv på =)

Ska också iväg på Magnus Uggla i november,, ska bli så himla sköjj.. Han kan göra musik den människan... =)

Fan vad denna staden är liten eller... Jösses... Inser det mer för varje dag.. Alla vet i princip allt om alla.. Så fort man sagt nåt till en person den ena dagen så kommer nästa fram å ska berätta den dan efter, ovetande om att man själv sagt det.. haha Ska inte klanka ner för jag har insett att jag faktikst älskar den här stan... Det som är mest konstigt det är inte att man pratar med sina kompisar om det,, utan det är nog mer att man berättar för sin morsa vad nån man är bekant med gjorde ... Låter knasigt men det är det också.. Man åker till Bulgarien.. Man har en konflikt med en person, (inget stort, utan allt är upprett) å visst, jag berättar det för min mamma för att vi pratar om de mesta ;) Å sen får tydligen folk reda på det (så klart, staden är liten) men då går de till sina morsor o berättar det som sen frågar min mamma.. Haha,, bryr mig inte om det så men det är rätt sjukt.. Varför ska vuxna bry sig om en liten skitsak..? Jaa jävlar helvete jag glömde helt bort att det finns folk till allt,, nyfikna, äckliga människor..  Usch ... Blää... Sån ska jag definitivt inte bli ,, men kul för man kan ju skratta åt dem..
Det roligaste är att den som vet mest,, den vet i princip hela stan mest om också.. haha.
Tror knappt nån hängde med men var bara tvungen för att det är sjukt roligt,, å sjukt knasigt..

Oj vad jag skriver... Riktigt skojj att bara skriva av sig... 

Trevlig natt //Emelie

Måndag

Skolan först,, fick reda på att vi under helgen tjänat ungefär 15,000:- De var inte riktigt säkra men ungefär,, det är toppen,, då klagar man inte på att man jobbat iaf...
Efter skolan var det dubbellektion,, tyckte det gick skit bra... Tove har bokat uppkörning åt mig nu.. Gaah,,, aslångt kvar men nervositeten finns redan i magen...

Pluggat lite å nu ska jag snart iväg hem till pappsen :) Funderar på att åka förbi Bokia först å se om de har nån almanacka,, behvöer verkligen en ny....

Inget roligt inlägg men måste ju uppdateras.. =) Hejs svejs...

ARG :(

Jag är såå jävla arg, arg, arg, arg så det är inte sant...

Vart i skolan idag 15,00-23,30 typ... Vips står Jenny där å snackar om inbrott i vårt omkläddningsrum, trodde hon skojja, men väl där nere såg det ut som helvete.. Grejer över allt, söndriga kläder, saker som fattades...
De hade tatt pengar å cigg... Hade inga pengar så de hade inte tatt nåt från mig så tyckte bara synd om de andra.. Sen visade det sig att de tatt pengar ur Sofis plånbok på "Hyllan" För att förklara är det där vi serverar våra gäster, alltså kanske 10 meter ifrån dörren till restaurangen, som Hela dagen stått öppen, å köket har Aldrig varit tomt.. Hur fan kan de gå ihop? Vi har inte sett å inte hört nåt.. Jo Robin hade sett två ungdomar runt 15 år, men de behöver inte vara dem,,,
Hursomhelst,, sitter innan vi ska åka hem å säger,, -Ne nu blir det ipoden på högsta volym å cykla hem å sööva... Saken var att det fanns ingen ipod i Emelies väska...
Så åkte till polisen å anmälde,, saken är att skåpet var inte låst... Så lär inte få ut ett skit för det... bajs, bajs, bajs...

Kan ju bara skylla mig själv,,, men vad fan,, man ska Aldrig lita på nån

Hur vågar nån jävla idiot ta sig in i skolan när det finns cirka 130 pers där..??
Det är en sak att sno i en mataffär eller va fan som helst men från nån?
Det finns ta mig fan folk till precis allting...


Tursam dag....

Tjugo över nio satt jag redo i vägverkets väntsal... Det enda jag hade i huvudet var -hur ska jag säga till mamma å pappa, bor å syster att jag kuggat? fan fan fan
Gick in,, svarade på alla fårgor, kollade de jag markerat ,, tio minuter kvar,, ska jag kolla fårgorna igen? Ska jag vänta tills alla andra gått ut? Eller hur tusan ska jag göra.. Eh shit the same,, var så satans säker på vad det skulle stå...
Klickar på rätta knappen...
Det första jag såg var Godkänt,, med gröna bokstäver,, först tänkte jag fan har datan gjort fel nu?? Fan , hallå jag klarade det..!!!
Fick 52 poäng, vilket är gränsen, så hade de stått 51 hade jag kuggat,, fan vilken jävla känsla... Nu behöver jag aldrig nån gång mer öppna den äckliga boken ... Känns lite som att jag har ett liv igen.... Fan vad GÖTT!!!
Tove kom utanför,, gav henne ett prov å sen sa hon -Jaha, men då bokar jag uppkörning nu då.. Shiiit,, vad fort allt går.. Fast egentligen inte för dels är det lång väntetid, jag har halkkörningen kvar plus en hel del lektioner,, men det är ändå på väg,,, jag behöver inte sätta mig i en månad till å läsa teori utan det är FÄRDIGT!!
Var en stor klump som släppte,, sen tänkte jag fan vad kasst med 52 poäng,, ur dåligt, men vad fan jag har Klarat det...!!

Har en hel del i skolan att ta igen nu bara tyvärr... Har inte ens brytt mig om att kolla vad jag ska göra eller vad jag missat sen Bulgarien,, har bara haft teorin i huvudet,, men nu är jag definitivt fit for foght..!! Ska till å med bli kul att sätta sig med engelskan ikväll... Jämför allt emd teori å då finns det inget i hela världen som är tråkigare..!!

Åkte till syster efter skolan för att dricka kaffe med henne å far.. Kollat Samos bilderna tre gånger på mindre än en vecka nu.. hehe,, snart kan ja berätta om dem istället.. ;)
Pappa skulle skjutsa hem mig (lat som jag är tyvärr) å såg då att både brors å Sofias bil var hemma så bestämde oss för att kika upp ... Blev en till kopp kaffe å lite tjöt där också...  Så skönt, för nu har jag TID med kaffe pauser hur mycket som helst.. =) Egentligen stoppade det mig inte förut heller när ja läste teori men nu slipper jag dåligt samvete om kvällarna iaf... =)

Fan vilken push i rätt riktining detta är... Fit for fight som tusan nu =)

/En tursam å glad Emelie...


Frågor....

1. Pratar du fortfarande med personen du kysste senast?

Hmm, svar ja


2. Har du sett din bästa vän gråta?

Annars skulle man väll inte vara en bästa vän?

3. Vilka vitaminer tog du när du var liten?

Inte den blekaste

4. Vad åt du senast?

Popcorn med Becca=)

5. Har du fått någon komplimang idag?

Hmm, inte som jag minns..


6. Har du varit med i en rättegång? 
Nej, bara kollat..


7. Är du polare med grannarna?

Säger hej om det räknas:P


8. Vilka språk pratar din mamma?
Svenska...


9. Vilka länder har du bott i?
Endast Sverige...


10. Senaste piercingen?

Öronen..!!?? Om de räknas..

11. När åkte du bil i mer än 15 minuter senast?

Oj, hmm minns faktiskt inte,, hem från flygplatsen kanske.. =/ Annars har ja glömt,,


12. Gay?

Usch, fy å blääää


13. Har du däckat/spytt för att du druckit?

Jajjemen

14. Har du täckt någons hus med toalettpapper?

Nej..


15.  Har du varit på stranden? 
Japp.


18. Har du haft en stalker?

Nej haha


19. Minns du dina/din musiklärares namn?
Gunnar på Örslösa, Bäst! Å Roger på Dalängen


20. Hur bra är din syn?

Kan inte bli bättre...


21. Har du varit på ett party?

Neee,,, dum fråga


22. Skulle du kunna tänka dig att simma med hajar?

Nej, för rädd för sånt..


23. Vad skulle du säga om jag sa att jag var kär i din bror?

Glöm det, han är Sofias..24. Har du varit utomlands?

Två veckor sen sist inte ens det ;)25. Har du sett din bästa vän naken?

Japp.

26. Vilket är det bästa bröllopet du varit på?

Pernillas å Magnus, bara för att de är så underbara..


27. Skulle dina föräldrar bli arga om du blev avstängd från skolan pga slagsmål?

Beror väll på vad som hänt...

28. Var är dina syskon just nu?

Den ena på Rådagatan (om hon inte jobbar), den andra ett hus bort typ..

29. Vad var den senaste drömmen som du minns?

Shiit, minns inte ens,, Jo nåt med Sofie i skolan tror jag...

30. Vem ringde dig senast?
Becca...

31. Vilken tid gick du upp imorse?

7..

32. Vad ska du göra i helgen?

Ska vara i skolan eftersom man blivit tvingad =(

33. Vad står det i det fjärde smset i din inkorg?

Nån jävla reklam från Vero Moda om jackor..

34. När var du riktigt sjuk senast?

Riktig sjuk minns jag inte ens, halsfluss för två år sen kanske.. Ta i trä eller va säger man..


35. Vem är den senaste kändisen du tog på?

Oj,  minns ja inte ...


36. Vad finns i din bakficka?

Har ingen sådan..37. Har du färglinser?

Nej,,,


38. Vad gjorde du klockan 2 inatt?

Sov som en stock..


39. Vad är det första du gör på morgonen?

Använder toalleten å därefter duschen =)


40. Vad ska du göra efter det här?

Läsa lite teori å sen sova...

Orkar ni så gör som jag sno den!


Lite positivitet

Min tatuering
Mitt förra inlägg var så satans negativt så kände mig tvungen att lägga in nåt positivt idag.. ;)

Trött, frustrerad å fundersam

Försöker få inlite teori i mitt huvud klockan 23,44.. Går väll sådär... ALLA ger oliak råd, sitt vid datan det är bäst skit i datan det är kasst,, läs hela boken så du vet det mesta, fokusera bara på det viktiga,, läs det du inte kan, kolla på internet, gör pärmarna på Sten-Inges, skit i pärmarna de är bara skit...
Inte för att de gör nåt att alla säger men vet inte vilket sätt Jag själv lär mig bäst på...
Kärkortet känns såå långt bort.. Å jag är såå trött på allt vad det innebär..
Ska man vara inställd på att man verkligen kommer klara det? Å sen bli besviken...
Eller ska man vara inställd på att inte klara det å istället bli glad?
Det sista alternativet låter bäst men tänker man efter så känns de som att när jag tänker så så har jag redan bestämt mig för att kugga...

Men kan inte göra annat när man på datorn på Sten-Inges har gjort kanske sex test, å klarat ETT enda... dubbel suck...

Inget vet exakt datum när jag har det,, så skulle kunna säga att nej skiter i det å bokar om, vilket ja inte kommer göra, men vilket skulle kännas jääävligt gött...!! Iof vem bryr sig.. Många kuggar.... Men vem fan vill säga att man kuggat??
Vart har mitt läshuvud tagit vägen..?? Ingenting går in längre,, samma med prov i skolan,, aldrig vart så kass på prov som jag blitt... =/ Hmm,,, bara att erkänna å bvara glad för den tiden man hade lätt för sig.. Borde börjat öva för ett år sen känns de som... Gaaah,,, har panik,, borde lägga mig för vet att ja imorn kanske inte får in nåt heller eftersom ja mesta delen har ont i huvudet å är trött..!!

Vad ska man fokusera på å hur ska man tänka..??

//En frågande Emelie

Tjoho!!

TJOHO Äntligen är man tatuerad... Var inte ett skit nervös ,, satt å undrade när det skulle komma ... Väll i stolen fick ja lite msått panik men sen när han väl började känndes det lite i början å sen ingeting,, så det är absolut nånting som jag skulle kunna göra igen.. Funderar redan på en til men är inte helt säker så får väll suga på det lite till.. =)

Annars har ja vart i skolan, skrivit menyer i tre timmar för att sedan baka bullar å kakor i tre timmar inför helgen... Ändrat mina kurser också så att jag slipper teckenspråk för hörande steg 1.. Gött !!

Älskade mormor kom för ett tag sedan så vi har tjötat lite... Ska strax äta nu=)

/Emelie

Bestämt...

Sabina åkte precis så nu är det bestämt.... Klockan elva imorgon smäller det.. Shiiit...  Inte nervös nåt så det lär säkert gå bra.. :)

Vad sägs om en halvtimme vid teori boken å sen sova..?? Låter toppen !!Jag tror det handlar om kärlek,
ju kärare ett minne,
desto starkare och sällsammare är det.
/ Vladimir Nabokov

Tröööt

Är så himla trött så vet inte vart jag ska ta vägen knappt...
Skolan åtta til typ halv ett... Vidare till körskolan för att sitta vid datorerna vilket gick sjukt dåligt å då tar jag inte ens i... Körlektion i 80 minuter,, gick väll okej,, är så satans tråkigt bara så det finns inte,, ingen kör ändå som dom säger att man ska.. Titta i alla speglarna, vänd dig om, inte ens en fluga får komma förbi där, ta bort fotem bla bla bla.. Dom säger ju det bara för att man ska köra bra å bekvämt för andra som hon sa men inte ens dom som fått körkort för mindre än två månader sen kör så ,, mest ovärt känns det som iaf..

Ikväll ska Sabina komma hit för att välja ut stil till "vår" tatuering som sätts på elva imorgon.. Gaaah... Har blivit fruktansvärt impulsiv eller vad säger man.. Eh på med en socka så syns det inte bara... Blir nog skit bra tror jag iaf...

Det har inte vart en dålig dag men ändå känns det verkligen som det.. Har visat sig att på fredag slutar jag skolan 15,20... Sen ska jag tydligen vara i skolan å ha hand om en middag 15,00-00,30... Samma tid på lördag,, det sjukaste i allt är att vi har inte ens sagt att vi vill göra det här.. Vi skulle funderade på det efter vi fått reda på hur mycket pengar vi skulle få och sen rösta om det.. Men nej nej,, vi älskar att bli körda över.... !!! Det är faktikst så,, lärarna tar ingen som helst hänsyn utan Dom eller Vissa av dem bestämmer allt å tror att vi bara ska dansa efter deras pipa... Sen kan man inte bara skita i det för då blir det bara värre för de som är där .... Åhh vad hotell å restaurang är tråkigt.. En dag i kök denna termin vilket känns jobbigt men ändå okej ... Nästa termin är det Två jävla dagar i köket... Det blir satans så mycket värre... Hur kunde man välja så fel linje?? Eh,, har ju ölbrännbollen å karnevalen, redan börjat att se fram emot det.. ;)

Ne, blir vll till att sätta mig med körskoleböckerna,, osäker på om de går in eller inte =/ Var länge sen jag började läsa boken så ska försöka läsa om den en gång till nu å skirva anteckningar tänkte jag.. Tror det kanske funkar men vem vet.. =/

Men först å främst ska jag skriva ut oliak stilar på datan å lyssna på Dunka mig gul å blå =) Hejs svejs..!


ÄNTLIGEN!!!

Ska jag få träffa min Underbara syster.. Alldeles snart ska jag cykla iväg till henne å Jimmy,, de kommer skratta åt den blekfis jag är emot dem.. :P De kan dom allt få göra tycker jag,,, Ååhh vad jag har saknat henne...!!!

Läser, läser å läser lite till...

Idag känndes det som om jag var uppe med tuppen nästan,, uppe vid tio,, ut med hunden , käkat frukost å sen läst teoriboken... Egentligen skulle jag knipa käft om att jag läst har jag tänkt å inte säga till nån när det är.. Men har insett att om jag klantar mig så är jag inte den första.... Boken har gått kanon att läsa... Det närmar sig med stormsteg å känner mig lite halvt om halvt säker om hur det kommer att gå.. Eftermiddagen ska jag spendera med boken DU & JAG i trafiken, hemuppgifter.. Svara på alla dessa frågor å se hur mycket jag fått in... Har letat efter nåt prov på internet.. Hittade ett men var bara tio frågor så... Ska elta vidare senare.. Ska även sätta mig å läsa boken om vägmärkena... Mitt mål är att kunna alla vägmärkena innan dagen är slut,,, vågar itne säga hur det går men hoppas på det bästa iaf.=)

Nu ska Emelie kila iväg å steka pannkakor för att sedan läsa vidare ......

Frustrerad

Nu sitter jag här å är grymt frustrerad....

Man försöker verka "vuxen", träffas å ska prata ut om den sjuhelvetes låånga veckan i Sunny Beach....
Det är ingen som vet att ja har denna blogg knappt men är ändå svårt hur mycket man kan skriva.. Kommer folk tro att jag är galen som lägger ut mitt liv så här!!?? Hmm, det är svårt men skit samma...
Folk säger till mig att ja bryr mig för mycket om andra å att jag borde berätta för andra hur Jag mår, hur Jag har det... Okej,, efter ett tag funderingar så inser jag att nu är det min tur, jag måste ta avstånd från dig ett tag för att du ska kunna betyda så mycket för mig som du en gång gjort,, jag är ärlig å säger det till mig å du kallar mig egoist... What the?
Jag gör som ni säger,, för en gångs skull å får egoist slängt i ansiktet på mig, frågar vad jag tänker med å jag svarar, för en gångs skull mig själv... Du kanske glömt alla de nätter jag tröstat dig,, alla gånger jag föröskt hjälpa dig.. Det enda du minns är de få gånger du frågat mig hur jag mått, de få gånger du stått vid min sida. Jag visste att det skulle låta så å jag  bryr mig inte... Skiter i om du kallar mig egoist...
Förklarar hur mycket du betyder men att du gjort mig så arg hittar inte ord men p.g.a dig har ja haft hemlängtan i en hel jävla vecka utan att du ens märkt nåt... Förklarar precis hur jag känner å detsamma gör du..
Sen kommer orden ur munnen på dig -Du vet själv hur du mådde när din pappa fick cancer....  Jag blev fan stum, satt å bara glodde på dig.. Detta trodde jag ta mig fan inte om dig...
Jag har inte berättat en tredjedel om min pappa å hur det har varit  å ändå använder du detta emot mig...!!?? Inser att du kanske inte är en vän som jag borde ta vara på...
Du jämför min pappas cancer med att du har vart otrogen å kanske ska göra slut med din pojkvänn......
Asså hur fan är du funtad eller.... Du säger att det kansek var dumt sagt,, KANSKE????? Att jag inte klappade till dig berodde på att Sabina satt bredvid....

Säg inte till mig att jag ska tänka på mig själv ibland om jag får ordet egoist kastat på mig... Jämför aldrig mitt liv med ditt.... Jämför inte min pappa med din jävla pojkvänn...

Har alltid tänkt att alla har nåt problem, alla mår dåligt ibland,,, men är det verkligen så?? Kan folk överdriva för att man ska tycka synd om dom?? Kanske är det så,,, Ju mer ja tänker efter ju säkrare blir jag.... Tyvärr....

Detta delar jag med mig av, säg gärna att jag lägger ut mitt liv men nån gång måste vara den första.... // Ego Emelie

RSS 2.0