Sköna maj välkommen!!!

Efter träningen stressade jag hem och duschade och slängde i mig en macka fort som tusan... Blev fem minuter sen så 11,35 kom jag hem till sis,, som inte ens hunnit duscha... Inte så fårvånat=) hehe...
Sandra å Tea var även där å jösses vilket sött kusin-barn jag har.... Prata å grejja.. .Så mysiga ju.. .:)
Träffas inte så ofta så man har en del att prata om när man väl ses... Hoppas att det inte dröjer så länge tills nästa gång....:)
Men har så många man vill träffa,, och man har tiden,, men ändå glömmer man nästa bort det,, å kommer på det när tiden är som mest knapp....

Skulle ju ta en tripp till mormors sommarstuga för kaffe,, men stackars mormor var inte 100 så det blidde inget med det :( Håller tummarna för lördag istället.. :)

Vi blev bägge rastlösa så åkte till mor och drack kaffe istället..... Gött det med!!!

Kom hem till far och drog direkt hem till bror å Sofia där det bjöds på korv med bröd... Mumma vad gött det är eller... Verkligen sommar-smak... .Det och nyklippt gräs,, mycket njutning :)
Åkte till ? (nånstans, Tådene Tranum) minns inte namnet nu och kollade när de sjöng in våren... Var rätt kallt så (tyckte jag) så blev inte så lång vistelse.... Blev en kopp kaffe och lite tjöt hos dem efter och kom hem för ett tag sen...

Är bra trötter så ska ta mig en kvälls-cigg och sen krypa ner under ett varmt duntäcke.. :)

Glass i stora lass

Så skönt och så varmt var det att träna.. :)

Sitter nu å väntar på att bli hämtad av B & J,, så vi kan dra till Birgers å köpa glass.... Första "riktiga" glassen i år blir det... (om de nu har öppet,, har de nog:)   Får bli lakritsglass,, hoppas hoppas att de har de.. =)
Är ju typ ett av två ställen i stan som har glass,, men e knappt aldrig där så har inte så stor koll...

Imorn blir iaf en besökardag.. :) Kanske åka till mormor med syster,, kanske träffa en kusin och på kvällen tror jag att det blir grillning hemma hos bror och Sofia.. : ) En riktigt mysig dag helt enkelt.. :)

Nej,, ska sätta mig i solen tills de kommer :)

Fackprovet is DONE!!

Väl när jag plockat fram alla mina varor och satt igång så känndes det ko-lungt... Ingen stress, men heller ingen vila... Sen blev mousset inte bra då jag hade för mkt vitlök men sket i det å ställde in det i kylen.... Satte igång och förberedde lite och stod sen och bara väntade på att klockan skulle bli 11,00.... När den väll blev det så blev det fart å fläckt,,, blev stressigt som tusan,, men turen var på min sida (ägget hade inte gått sönder på morron:P) så stod jag färdig 11,15 för att gå in till sensorerna.....
Pust vad nervös jag blev,, sa fel gjorde jag med för den delen..
Ut å städa ihop...
In å hämta tallrikarna och fråga hur maten smakat... Smaka bra fick jag till svar men hade kunnat baka in havtornen i maträtten plus haft en citronskiva å dill eller liknande på fisken.... Mer hann de inte säga,, kan ju hoppas på att de var de enda de tänkt säga också :)
Men det är skönt att ha det gjort nu så man får vänta och se vad betyget blir.... haha...

Fick även lite agg mot mig när en "klasskamrat" kom och skulle lämna in pengar.. Senaste dagen i fredags,, ändrat till igår.... Sa snällt att busspengarna kan jag ta men presenten är redan fixad så du får väll fixa nåt själv till lärarna.... Aningen agg och det förvånar mig inget om en eller annan lärare har några ord att säga till mig..
Men men,, hade de velat haft sista inlämningsdag idag så kunde de väll för fan fixat det själva... Tänker inte vara ett dugg snäll längre.....
Som i måndags,, vi skulle samla in pengar till traktorn.. Eftersom alla klagat på att jag sagt dumma datum(då de inte fått lön eller studiebidrag host) så sa jag att nån som vill ta  tag i det?? Var som om nån dog.. Ingen svara men de fick själva bestämma ett datum då jag ska ha in dem.... Så vi får väll se...
Kan ingen annan röra ett finger så tänker jag ta mig tusan inte vara snäll heller kan jag lova...

Åkte hem och satte mig i solen lite..
Och åkte sedan till vårdcentralen för att ta fästing-sprutan... Gick så snabbt så jag är osäker på om hon verkligen spruta in nåt vaccin.... Hoppas på det bästa.. Satan vad dyr sprutan var tyckte jag.. .Som inte har koll på nåt sånt... Men men,, jag åkte med far hem och gick ut igen å satte mig i solen,, denna gång i trosor å bh.... Trotsade blåsten å satt i 45 minuter men fick till slut nog...

Sis har precis vart här så vi har druckit kaffe... Göttigt så...

Ikväll blir Sun-Trip filmen... Kolla lite ideér till karnevalen.... =) Med Becca å Jenny,, så kan nog kanske röra sig om en glass på Birgers eller liknanade också...Det får vi se sen.... :)

Nu rinner tiden iväg så ska ut å trampa iväg till F&S...

På återseeende...


Skolblogg...!?

Svea var så söt å duktig hela tiden....Klia överallt bara när jag såg en fästing på henne,, usch de e hemska.... :/
När bror å Sofia kom för att hämta henne så bjöd dem på pizza,, mkt smarrigt... Tack igen!!!

Hade förresten nat. eng writing idag,, känndes som en blixtslog ner från himlen för kom på ord jag knappt visste att jag kunde,, lärarn hade kollat snabbt på det å sa att det såg bra ut så bara att hålla tummarna för att resten av proven gör det också nu då !! =)

Lugn kväll så ska väll ta och rent ut sagt "hoppa" ner i sängen och ladda för fackrpovet imorn..
Är inte så värst nervös men kommer kanske imorn...
Lär bli stressigt om inte annat... :/
Pust,,
kanske känner jag av nervositeten??
Njae,, ändå inte...

God natt!!!


Busan e här=)

Svea kom hit runt tre ungefär tror jag,,, såå sötis så...
Sofia hade även med sig glass som on bjöd på,,, så smarrigt så ! Tack!!
Tog en promenad med henne å pappa,, skönt så.... Men tusan vad hon drog...
Satt ute lite men blev lite kallt faktiskt ...
Ska nu inta ryggläge med lilla Svea och kolla på Glamour=)

Rise and shine

Helgen har flugit fram i ett rasande tempo känns de som.. :)

Det blev utgång i helgen,, var hemma hos Jenny och startade med att  grilla... Var såå gött emd grillat och så fint väder dessutom... Plus att hennes katt hade fått kattungar som var tre veckor idag,,, ååh jag blev så kär i dem allihop så det finns inte... De var så söta och lurviga och mysiga,....!!! Är inte katt-fantast men då ville jag mer än gärna ha en katt,, när de är så små... När de växer upp så gillar katter aldrig mig och dräför gillar jag heller inte dom.. :P hehe
Väl ute var det okej,, mycket folk p.g.a både löningen och solen.... Så det var helt okej,,, även om man gjorde bort sig big time... Men men,, man är som man är när man inte blev som man skulle.. :)

Annars har de vart lugna gatan hela helgen....
Känner mig stressad då det är mycket i skolan,, men är ju ledig ons, tors, fre så lite ska jag väll få gjort iaf.. :)
Betar imorn av eng- writing test och på tis är det fackprovet.. :)
Ska även ta TBE-spruta på tisdag... Ska läman blod närsta vecka så kom att tänka på att det kanske påverkar..? =/ Men men,, sista dagen är ju på tisdag så tänker inte hoppa det,, kanske kan slå en pling imorn och se vad di säger....

Ska även försöka sola i veckan.. Vill ha lite färg ju... :)

Ska skriva ut lite saker jag behöver till skolan och sen ska jag få i mig nåt att äta,, tror det är fisk på matsedeln idag... haha... Och sen ska jag packa och bege mig hem till pappsen... :)

*vinkar*

Ringde precis min kära, söta, urgooa kompis som är på väg emot Götet...
Och väl där ska han sätta sig i ett flygplan till Kreta...
Jag,, avundssjuk? nee, nee... hehe
Hon kommer vara så brun och fin när hon kommer tillbaka.. :) Då ska jag hålla tummarna att det håller i sig tills balen för henne,, :)
Så *vinkar* gör jag till henne....!! :)

Sooool:)

La mig tilrätta i sängen med en filt över mig och skulle börja läsa,,men insåg att jag var galen när det var så skönt ute.. Så satte mig på balkongen och solade med boken istället... Hann ju börja svettas på bara fem minuter,, ååh så skönt det var! Blev hungrig så passade på att grilla där ute också,, ååh vad gött det smakar med grillad korv... Njutning på hög nivå!!!
Antar att solen tar bra mycket nu om man ligger ute,, hur man nu ska hinna? Känns som om läxorna snart flödar över...  Men men,, sen är det studenten ju, och då ska man ju vara brun... Ah,, de kommer väll.. :) Hade man inte varit så handikappad utan datorn när man ska plugga så hade man ju kunat sitta ute.. :)
Men det säkra före det osäkra..

x psykoligi inlämning av slutsats osv.
x eng speaking nat.
x eng writing nat.
x eng-svara på en massa frågor
x sv- muntlig redovisning om en författare
x göra om skriftliga projektarb. & lämna in
x fackprovet teoretiskt
x prov i barteknik
x eng listening nat.
x redovisa projektarbetet

Jaa, en del saker kvar så att säga,, trean skulle vara slapp? Vem sa de..!? Räkna ut att efter denna vecka är det ungefär sex veckor kvar... Eller mindre då vi e lediga alla onsdagar... Och en lektion fredagar.
Längtar efter att ta på mig den vita mössan NU!!!

Done and deal....

Om det nu är så man säger..

Provet är avklarat och är svårt att säga hur det gick.... Några frågor blev inte besvarade då det inte fanns att öva på, ex. hur lägger man in sill? Inde de första jag tänker på att kolal men men..
Jag är i varje fall Nöjd,, satt 1,10h,, har nog aldrig suttit så länge för ett prov,, förutom nationella då men....
Så nu hoppas jag på det bästa så får man se sen.. :)

Nu ska jag lägga mig å läsa lite i boken,, såå förtjänt av att läsa nåt annat än till ett prov....
Lite ska jag i varje fall läsa innan jag tar tag i ps.B uppgiften som ska in imorn... :)

snark

Huvudet börjar bli bra tungt nu kan jag lova...
Är osäker på hur det kommer gå imorn... Hoppat över en del saker som jag hoppas inte kommer med,, men om de kommer saker som inte står i häftet så har jag definitivt ingen chans... Det som är ett så viktigt prov,, bara att hoppas på att det är rätt frågor... :( Borde börjat plugga tidigare.. Men men,, känns okej iaf... Lättare att veta när man gjort det imorn...!! :)

Desperate var min paus ikväll och ack så bra det är..... :) Me like a lot!!!

Nu ska jag krypa ner å läsa ett kapitel ur boken så jag kan slappna av .. :) Bara jag inte glömmer bort nåt jag precis lärt in bara.. Njae,, men de tror jag nog inte... :)

Natt alla!!


Inga negativa tankar inte..!! :)

Dagen i Hyllan var seeg, känndes som om tiden stod stilla....  Men till slut var den Äntligen över...
begav mig till skattehuset och träffade chefen för hemvården,,, var ju bara en månad det gällde så känns onödigt att tacka ja (om jag nu får det) men får ta mig en funderare tills på fredag då hon skulle ringa..
Känner att jag kommer vara som ett levande lik i sommar.... Gå upp mitt i natten,,, jag som försover mig när ja ställer klockan på 09.30... Men som Alla säger,, man vänjer sig... Mm, jag kan ju hoppas att jag vant mig tills jag slutar iaf... Nej, inga negativa tankar nu inte... Jag kommer komma upp hur svårt det än blir.... :) Bara att kämpa på om det är tufft!!
Har dock hört lite saker från andra som jobabde där på påsklovet.. Men man kan ju inte alltid lita på andra... har ju hört lika bra saker från andra,, så enda sättet är att ta sig dit och skaffa mig en egen uppfattning ... :) Eller hur.:!? =) Possitivt, possitivt!!!!!!

Åkte hem en sväng till pappa emellan och tjötade lite.. :)

Fick ett samtal från lärarna,, vi elever har länge ifrågasatt att det saknas pengar,, att vi borde ha mer itll vår klassresa.... Men Ingen vet och alla skickar en vidare... Men nu ringde iaf mrs. L och medelade att vi har 36,000:- Så 7,000 mer än vad vi trott,, (som vi visste var borta, men ingen tog vårt ord på det.. )
Blir inte så mkt plus ändå men kanske får man 350:- i handen på klassresan, inte fel det heller inte..!! :)
Å traktorn är fixat.. Inte illa,, mycket bra gjort Äntligen säger jag..... :)

Blev bräda på F&S och sen hem och duscha och äta sparrissoppa.. Såå gött är det ju.. :)

Nu läser jag på prov och det går sådär... Fick idag reda på att vi ska peka ut Vart styckningsdelarna sitter på det s.k. djuret,, lätt!? Not..... Det var ju bra att de sa det En dag innan iaf...

Är ju ett viktigt prov så får sätta mig ner och öva, öva och öva lite tills innan Desperate.. :)
image112

Mycket bloggande

Blir det när jag ska plugga,, för det är så sjukt trökigt...
Iaf prov,, kan inte få in det,, så blir jag uttråkad å kollar lite på internet... Menar hur lätt är det att plugga in alla styckningsdelar på djur... Men men,, enligt de "häfte" vi ska ha prov på så har jag fått in hälften,, typ... Med lite mer repition... Men sen har man hört på omvägar att de ska vara allt man gjort också.. Synd då att jag knappt håller koll på bräsera, blanchera, tranchera osv. osv. osv... Inte direkt intressant om man säger så...!!!

Vi fick iaf lite att säga till om så provet e onsdag 13,00.. Inte illa att de lyssnade och bestämde sig för avd vi ville.. :)
Perfekt då hinns de både med träning och fixa med lönen.. :)

image111Jag i ett nötskal right now

Strejken..

Sitter och lyssnar på radion (samtidigt som pennan glöder) och hörde då om vad somhände i oliak städer och län nu under strejken för de inom vården,, främst sjukhus är det väll då..

Ett: Visst det är verkligen kasst att de har så dålig lön (en del av dem) Och självklart ska de ha mer!!!!

Två: De ska absolut få visa vad de tycker och vill,,, men genom strejk?

Tre: De slutar väll itner att hjälpa de som är dödligt sjuka, men ändå,, visa akutmottagningar stänger ner och de sluta spränga (vad de nu heter) vid hjärtat...

Fyra: Är det verkligen rätt??

Jag är kluven.... De får ju verkligen inte drabba någon som verkligen skulle behöva deras vård, men samtidigt måste de visa att utan dem klarar vi oss inte dem...

Bokat å klart

Då har man rpecis ringt runt och till slut bokat bort på restaurang Incontro på Ghotia Hotell till våran klassresa...
image110
Blir nog kalas...

Bra, bra

Precis ett sånt programm som jag gillar,, kanske är aningen "töntigt" eller hur man ska säga... men men,, mycket bra tyckte jag iaf.. Tyckte dock att första killen med de blåååa ögonen skulle gått längre ... Men icke...

Börjar bli lite trötter nu så ska väll snart ta och krypa ner... :)


Sol, sol strålande sol

De blev en kväll emd Becca å Jenny igår där vi bara sött å tjöta.. Trevligt så.. :) Blir mest prat om studenten ... Har man inget annat att prata om egentligen!? Men men ,, de närmar sig så det är väll med all rätt att man nästan "bara" pratar om det...

Kom i säng mycket sent så sov ändå tills halv ett idag,, vilket var ännu skönare... !! Underbart,, men sen är ju hela f.m förstörd, men men....

Blev en sväng ut till bror & Sofia och satt på deras altan,, ååh vad skönt solen värmde... Ska bli så skönt att lägga sig å sola i sommar .... Det går ju åt rätt håll iaf =)

Ska lägga mig å kolla lite på Power of 10, innan I Sanningens Ögonblick eller vad det heter börjar.. :) Hoppas på att det är bra...
Det och vindruvor... Mmmm,, är så sugen på det ,,, mmmm...

Är vi så lättlurade?

Var lugnt och fint på jobbet idag.... Becca komsista halvtimmen eller nåt och tjöta.. Alltid trevligt.. :)

Han kolla i en tidning,, hälsa eller vad den hette.. Går vi verkligen på allt som står i dem undrar jag då?
Gå en timme om dan och slipp cancer..... Låt barnet suga på napp, minskar spädbarnsdödligheten....  Ät det och minska bröstcancer... Ät det och gå ner 15 kilo.. Följ denna diet och gå ner 2kg/vecka... Ät denna frukt och du har dagens behov....

Det finns Hur mycket som helst man ska följa, göra, äta för att leva i princip står de i de dära tidningarna... Förr då? Folk levde och följde inte nånting av det...
Det är sanslöst hur mycket "strunt" (enligt mig) de försöker pränta in i våra skallar..... :/

Svänge förbi sis på vägen hem med Becca och satte oss ute i solen och drack flera koppar kaffe.. :) Men blev allt lite kallt mot slutet...... Men ändå skönt om man satt sig i en solvägg.. :)

Börjat kolla lite på provet nu,, två frågor kan jag hittils... Jag har en tendens att sluta när det blir för jobbigt ... haha.. Men har ju ett litet tag på mig att försöka få in det iaf....

.

Kort och gott : God natt!!


Ska man ställa upp utan att någon tackar en?

Sunny

Blir till att spendera ännu en fredag hemma,,, rätt gött med... Var ju talang 2008 så det ska jag nog föröska kolla på tror jag.. :)
Hoppas att de kommer en del folk imorn så tiden går snabbt... Är ju inte många timmar men alltid roligare att ha något att göra ju... :)

Skjutsade pappa så han skulle ta sin första tur på hojjen förut... Tänkte att jag skulle kolla när han åkte iväg, det är ju det bästa han vet... Tro tusan att batteriet var urladdat.... Stackarn.. Var som ett barn på julafton som precis fått reda på att tomten inte kommer....
Men jag hämta ett par skor hos mamma å kom tillbaka när han snabb-laddat det så sen såg jag allt när han brummade iväg på den gula post-motorcykeln... hehe

Är, är inte rätt ord, var, bra irriterad på min enda lektion.. Vi skulle säga grupper till muntliga nationella och jag hade redan blivit lovad att vara med två pöjjkar.... Vi är blandade så dessa går i min klass.. Men nej det fick jag inte ,, max två... Och visst kan jag förstå det,, det Måste vara på ett visst sätt,, och det är väll antagligen bra töntigt av mig att vilka vara med nån jag känner.. Men jag vet ju själv att jag pratar bäst då... Blir lite att man kanske tänker líte mer om nån annan är med,, men de bästa är ju typ att bara prata på och inte försöka tänka så mycket...
Men men,, kasst att hon lovat mig innan om de nu inte gick,,, Men men,, säger som ungefär 10:e gången denna vecka om lärare... Jag är Inte ett dugg förvånad!!

Ska nog läsa lite nu ,, blev sugen på det..!! Borde kanske läsa till ett prov men det kommer ändå ha försvunnit tills på onsdag....

God natt (antar jag)

Har inte mycket annat att göra,, eller ork...
Ah, klockan är ju ändå efter tio...
Inte mycket att göra heller..
Så god natt då....!!

Lyx(igt)

Fällan skulle det vara.. Inte så lyxigt... Men var ju "sköjj" å se lite kända ställen ifrån stor-staden Lidköping iaf....

Blir galen på tv:n,, inget bra,, och inte orkar jag göra nåt annat heller ju..

Med andra ord,, Uttråkad!!

More free-time

Precis avslutat lite eng-läsning,, nåt häfte skulle vara läst tills imorn... Och innan det var det fack-frågorna....  Tre kvar men hittar dem inte så ska fråga imorn.. :) Sen får man försöka plugga in dom med.... Lättare när man var mindre.. Nu får jag läsa om och om och om och om igen för att få in hälften... Bläää

Tänk sen när man fått ut skolan hur mycket fritid man kommer få.... En massa mer lär det ju bli,, visst man kommer jobba och ha andra saker att göra när man flyttat med det är ju sånt man gör nu med.... Kommer jag hem fyra så har jag fortfarande saker att göra.. Slutar man jobba fyra så är man fri hela kvällen (inom de flesta jobb)
Ska bli skönt å känna känslan att man inte har saker som ska in/göras till nästa dag..:)

Hade velat se nått bra på tv:n men finns inget idag... Tyvärr.... :( Nån bra serie eller nåt kan de väll köra igång.....

ps.

Modevisningen igår var nog för lite äldre...
Men , men mormor tyckte att de var kul och bara det gjorde det värt att vara med. :)
Sen var ju Sofia å kusin-Linda med också.. :)

DS.

Cause I had a godd day

Jag vaknade i morse och var Riktigt pigg,,, ovanligt men ack så skönt var det iaf.. :)
Blev till salen för Ps.b 08,00.... De hade redovisningar,, sista gången,, intressant och kul att se hur andra tänker,, (även om de inte tänker som jag)
Lämna in mitt "arbete" efter lektionen och pratade lite,, han förstod inte att jag hade skrivit ner allt men men nu ser han hur jag har tänkt iaf sa jag... Så ska tydligen redovisa det,, men dock i mindre grupp,, antar att jag får vara med nån som inte törs i helgrupp,, haha,,, Men får väll se lite,, glömde ju fråga om det drar ner betyget... :/ Får bli nästa veckas fråga..
Fick ännu en uppgift som inte är lätt för mig att göra då jag inte vart med,, men men fick lite material så får se hur det går.. :)

Sen hade jag ett "samtal" med en av lärarna... Att de aldrig kan erkänna att de själva har gjort fel... Tror att det går att börja prata om annat så fort man förklarar varför jag är arg och känner mig besviken på dem.. Tro tusan att jag inte tänker vara trevlig... Men men,, hon skulle ha ett "samtal" med en till elev och sen förkalrade jag snällt att detta är inget missförstånd...  Så hon "lovade" att komma till mig eller kalla in mig så jag fick höra vem av dem som ljugit för mig.. Får väll se om hon ens kommer ropa in mig... Tror knappt de.. Men men,, att "ljuga" (vilket är ett ganska grovt ord men ändå, att inte vara ärlig) som lärare är oacceptabelt... Men men,, jag är ju inte ovan direkt,,,

Har också hunnit med en inställd lektion och nu äre studiepass,, tröök....

Men har iaf fått nya läxor att ta tag i nu så nu vet jag vad jag ska göra när jag kommer hem iaf... : )

Tog upp om samtalen jag ringt om choklad å di verse saker igår... Men verkade inte som om nån orkar kolla upp hur mycket pengar vi har... Om de inte vet tills på måndag så river jag sönder papprerna och skiter it.....

TjoppTjopp so long

Det är inte sant...

Mitt i Glamor stänger nätet på tv:n eller vad tusan det är ner,, är det ens lagligt..? I en så spännande scen? haha

Men nu tjöt de till vilket jag antar är klartecken,, men start reklam.. Jag är icke förvånad ... Så att säga.. :)

Götebörgare

Är de inte för underbara?
Spenderat tiden sen förra inläget med att ringa runt till lite olika ställen.. Alla, verkligen Alla de jag ringt till har sköjjat å skrattat.... Den ena kudne jag inte hålla mig knappt,, var om chokladprovning,, han sa att han till och med kunde säga några bra viner så kunde vi ta med oss själva dit och ha en liten förfest innan vi skulle ut...  Herregud,, börjar ju undra om han drev med mig eller inte!?

Aja,, har iaf några chokladprovningar som vi kan diskutera om imorn.. :)

Vet ju inte ens hur mycket pengar vi har... :/ Men så är det,, Ingen som lägger ner energi.....Tyvärr...  

7 rätters för 700:- spänn kanske?? Aningen saftigt.... Men vore lite coolt att prova med...

Så svårt var det... Haaa

Har ju åter igen ändrat vår klassresa till den 23:e maj... Men vi hade inget studiebesök.... Men däremot en lärare som sa att -Jag fixar Allt...
Okej....
Men sen fick vi världens utskällning i måndags om att vi var så jävla lata och vi gjorde inegnting å den ena läraren skulle inte med å hej och hå...
Men men,, sa att jag kunde lätt ringa å höra, inga problem alls... Och de har ju valt gothia hotell.. Lärarna alltså...  Hur sköjj kan de va egentligen? Men men,, nu har jag iaf ringt och fått tid och allt så får vi väll se om de duger för dem imorn....
Så ska jag bannemej boka bord samtidigt.. :)

Funderar på att kolla om man hittar nåt annat kul studiebesök,, inte så lätt kanske men spana kan man ju alltid göra :)

Tandläkaren & garderoben

Kom upp rätt pigg idag,,, iväg till F&S... 
Sen var det tandläkaren bli så irriterad när jag är där....
Börjar med Snusar/rökar du? -Mm jag snusar... -Ofta? -Mmmm,,
Okej då ser du häär att de är en försjuktning på 2mm,, fatta inget men han drog å slet i käften för att visa....-Du förstår vad detta innebär unga dam? -neejaa -Du Måste sluta -Mmm
Hade jag velat sluta snusa hade jag väll för fan slutat...
-Äter du mycket godis och dricka?? -Äter inget godis men läsk... -Okej vilken? -Cola.. -Hur ofta ? -Ibland en gång/vecka ibland fyra beror väll på... -Aha, oj, oj , oj det var inte bra,, man får de flesta hål p.g.a det faktiskt det måste du trappa ner på förstår du.... -Mmm 
Hade jag velat banta/inte äta socker så hade jag väll för helvete gjort det........ De ska kolla Om jag har håll och sen laga dem..... Och sen värsta frågan... -Borstar du tänderna? (Skämtar han med mig eller? Jag är 18 år,, ingen jävla barnunge) -Mmm -Hur ofta gör du det då? -Två ggr om dan.. -Ne men Oj det var ju bra....
Hum..? Kan ju vara glad att jag slipper betala men nån snorunge är jag inte...
Sen när han kollat å tatt bilder så fråga ja om jag hade hål... -nej de har du inte... Då kunde jag bara inte låta bli -Det var ju konstigt,, så mycket dricka som jag dricker borde ju ha en massa hål.. -Ja du om du fortsätter som nu så kommer du ha en massa hål nästa år förstår du,, det visar sig inte så fort.. Frätande ämenne å bla bla bla..
Konstigt för jag har druckit Cola i 18 år och Aldrig haft ett hål... 
jaja,, hål hade jag i varje fall inte men fick sånt där flour eller banan grejj eller vad det heter....
(Detta var inte menat som ett tandläkar-inlägg men de blev de nästan)

Hem och var dö-hungrig (bara för att jag inte fick äta på en timme)
Men laga mat så de var karlt efter en timme iaf :)

Har fått mycket gjrot tycker jag å klockan är inte ens mycket.. :)
Hämtat bananlådor,, åkte runt halva stan innan jag fick tag i dem men nu är de fyllda,, tog bara tre men borde tatt mer ju :( Aja...
Dammsugit ur i garderoben och rensat lite skit.... Hitta dock tre kartonger med solböcker.. Sånt man lärt sig som liten Släng Aldrig nånting.. Så det har jag inte gjort.. Orka inte kolla i dom nu men...
Har bara tatt de "yttersta" ur garderoben.... Är ju en förmögenhet jag bara har slängt in...Slarvigt... (Hitta en dyr ljusstake jag fått som var sönder,, är dock det enda trasiga jag hittat... Så bra att man gör iordning nu innan jag förstör nåt mer ) Hitta Moment-glas (vilket är fullt)
Häganäs samlingen som de saknas lite från... Såna där julänglar elle vad tusan det är. Martini-glas... Sånt där stort päron,, säkert fått av mormor som är svin dyrt.... Fattar inte, bar anu hitta jag så jag kunde pynta ett helt rum med julsaker... (De flesta från mormor) På bara några år... Herregud,, är glad att jag inte gick längre in i garderoben... haha.... Så nu ska jag ställa tillbaka allt å slänga lite till skit....

Sen kanske man hinner med lite frågor till provet nästa vecka :)

Johnsons tisdagskväll

Oj, oj, oj vad bra det var!! Även fast det bara är en serie så lever man sig in i det,, eller iaf jag... Blev såå glad när Lynette fick beskedet att hon var frisk.... Åhh, var som en sten :)
Som man säger:

Det som inte dödar dig, gör dig starkare!!

Tror att det blir lite läsande innan Brothers & Sisters... Eller bara tv,, känner mig faktikst rätt trött..

Imorn är man ju ledig iaf,, såå gött ska det bli...
Så ska träna 10,00 och sen tandläkaren 11,30.. Minns inte när jag var där senaste men är inte ett dugg ororlig, aldrig haft ett hål så vet inte vad det innebär heller :P

Sen tror jag att jag kanske ska ta tag i garderoben här hos pappa... Är mest jag som förvarar saker där, eller nej, men mycket är mitt..
 Skulle kolla hur mycket jag hade i min Höganäs samlig som jag fått av sis & bror... Hitta bara 6 flata tallrikar så ska rensa och kolla lite vad jag egentligen har. :)
Trodde förövrigt att jag hade 4-5 selterglas i Moment men visade sig att jag redan hade tolv,,, tiden går fort .... Så får ringa å säga att de inte behövs några i student present... Kanske två till men de kan man ta på en födelsedag istället. :O)

Sen modevisning ute i Mellby,, vet knappt vad det är för kläder eller nåt men är mormor som dratt med mig å Sofia så ska bli spännande.. :)

Studenten ... Ååh vad jag längtar...Blir hur sköjj som helst,,

Gbg med klassen den 23:e maj
Ölbrännbollen datum?
Karnevalen måndag innan utspringet
(älvaslaget dock inte med klassen men kanske me släkta)
bonnerundan 7:e juni
klä vår kärra samt "klassfest" måndagen den 9:e juni
springer ut den 11:e juni,,, stadsrunda

Kan inte annat än Längta... :) wiihoo!!

Nu ska jag krypa ner... :)

Förresten... Idag är en Bra dag:)

Bytt & betalt

Var bra segt att komma upp i morse :(
Men väl på Hyllan så gick det faktiskt över förvänta snabbt.... Tycker vi alltid har så bra stämmning där, bara det gör det lättare=) Men lite skämt,, om än extrema...
Tråkigt bara när folk skiter i´t.. Är egentligen fem tror jag i vår grupp,, vilket krävs då vi idag skulle göra fyra varmrätter.. Idag var vi tre så fick stryka den vegetariska... Men men,, skönt att slippa dem ibland också..

Fick betalt sligningen med,, skönt...
Provade förresten min klänning häromdan med bh:n under,, för det första var bh:n typ felsydd, eler kanten syntes så den har jag bytt ,, igår,,, Sen var klänningen bra trång,, fick nästan inte igen den så den har jag vart å bytt idag också... :) Tur att jag kolla nu och inte dagen innan...

Blev hem för att läsa ut Stieg Larssons tredje bok,, ååh vad bra dom varit ju,, skulle velat att det kommit mer, men de gör det ju inte så.. :( Men super bra är de verkligen....

Blev Bräda på F&S,, Jenny å Becca var med idag,, lite kors i taket iaf : P Såå sköjj är de iaf :)

Och om nio minuter börjar ju Desperate Housewifes,, ååååh att jag har längtat... Orkade inte kolla de repris-avsnittet som är nu,, för har käkat å diverse saker.... Ska bli såååå gött å lägga sig där,,, funderar på att ta lite glass i reklamen kanske och lyxa till det.. =)

Och sen är det ju Brothers & Sisters också...

En helt underbar tv-slappar-kväll med andra ord..!!

Light up!!

De var segt att sitta å vänta i skolan,, men men,, blev sligning iaf så nu är håret bra mycket ljusare.. :)

Hem och packade och sen hämtade pappa mig.. :)

Har vart lugnt hela dagen, kom inte hit förräns halv sju eller nåt tror jag inte...

Börjat med lite instuderingsfrågor nu men de var inte det lättaste iaf....

Känner att jag förtjänar läs-tid idag.. Så ska försöka komma i säng tidigt så jag kan mysa med boken... Det e det bästa som finns,, att ligga å läsa innan man somnar,, man slappnar av på ett helt annat sätt,, eller jag gör i varje fall det...
Det värsta är att om de är för spännande så blir det svårt att lägga ifrån sig den... Vilket de var igår,, och kommer vara idag,,, Närmar mig slutet och det blir bara mer och mer spännande ju,, sjukt.. :)

Dagens pinsamma var iaf när jag skulle betala sligningen,,, tror ni inte jag hade glömt plånboken i en påse i mitt skåp,, skolan är stäng,, fan,, Åhh vad jag skämdes men hon försäkrade ändå att det inte var nån fara så ska dit imorn.. Men man känner sig "fattig", typ som om man glömt de med flit... Kände hur ansiktet blossade upp..
Men men,, hon e så snällå vet ju vem jag är så det gjorde nog inte henne så mycket...
Boka tid innan studenten med,, =) En sak mindre att tänka på....


Jag hoppas att Ni, precis som jag,, har ett ljus tänt i fönstret, för att hedra lilla Englas minne och hennes familj.
Om inte,, tänd ett illa kvickt, vissa att ni tänker på familjen och lilla Engla..
Att sånt här kan förekomma i vårt Sverige är helt sjukt,,,
hur kunde det bli så här?
Ska man behöva följa barnens varje steg?
Usch, det är ett hemskt samhälle vi lever i....

Waaiting

Nu sitter man i skolan... Så typiskt,, när man väl bokat in sligningen så man slipper skita i skolan så slutar man ju självklart tidigare... Typiskt som Ior skulle säga..
Har inget att plugga med heller så får väll sitta å titta på klockan...
Tur att man har liite sällskap i dessa stunder iaf... :)

Var inte fullt såå roligt som jag trodde att börja skolan... Redan sura lärare efter första dan, så de kan gå...!!!
Men kul att se alla ansikten igen iaf=)

Får väll kika vidare runt diverse sidor,, kanske kommer ett inlägg innan sligningen.. :) Who knows?

Skoldag väntar,, see you

Träningen var jobbig men skön,,, riktig rolig så de får bli mer gånger,, dum tid bara tycker jag men men...
Hem och tog en lång å skön dusch och sen har ja siuttit lite vid tv:n innan jag nu skrivit ut alla diverse arbeten.. Ska bli gött å lämna in dom imorn.. :)

Nu ska jag dejta Stieg i nån timme innan jag sluter mins ögonlock..

Kommer somna såå gött och jag riktigt ser fram emot skodagen imorn...!! Riktigt längtar,, massor.. :) Knasigt..

image109
Damn good!!

Nature

Inte direkt Jag,,, men ser betydligt roligare ut än innan,, å är man inte så hajj så får man välja mellan nature, love etc. ;)

//lion in the nature

Mission Possible

Sis kom hit för en liten kaffepaus i sin planerade dag... haha

Kan väll säga att jag är KLAR med arbetet... Skulle kanske kunna skriva med lite mer i slutet men vill inte lägga till för mycket eller så det blir för grötigt,, nu står de rätt klart och då vill jag inte förstöra det... Men kanske blir lite till ikväll de får man se.. :)

Mamma skulle byta till sommardäck idag,, men då var det punka på ett av dem så den står kvar uppe hos mormor,, så då blire cykel till träningen,, oj,, var bra länge sen jag cyklade till träningen,, men de är så.. Ska man väl träna så kan man fan götta sig å ta bilen dit.. :) Men men,, en cykeltur i det fina vädret skadar inte heller. :)

Å imorn är det skolan, jag Längtar faktiskt,, ska bli roligt att se alla igen ... Och nu äre inte långt kvar.. :) Tråkigt å börja åtta bara men men,, inget å klaga på...

Här är min rubrik,, ett mission,, som nu är slutfört :)

image108
Studentklänningen

Må inte dåligt kära vänner

Har kommit igång med det nu,, skönt! och roligt.. Ville bara meddela detta så ni inte sitter och oroar er helt i onödan över att jag inte hade energi förut..
För den har kommit som en blixt från ovan.. :)


Behöver ändra design på min blogg, ser ju ap-tråkigt ut.... !! Ett senare huge problem for me

Ibland är det kul att skojja

Pretending

Kan ju alltid låtsas att det är Viktigare att läsa bloggar än att plugga...
Jag orkar inte, jag vill inte, jag "kan" men vill inte...

Ska sätta på en kopp kaffe och Sen Försöka att plugga, om jag gör det eller kommer på nån undanflykt återstår att se..!!

Photo

MÅSTE börja ta mer kort,, ser ju så tråkigt ut när man inte lägger ut en bild,, :(

Tråkig rubrik...

Jag kommer aldrig på nån "rolig" rubrik,, såå tråkigt,, har ingen fantasi är bara att konstatera  : (
Blev en sväng till Vinninga igår för lite tjöt... Som innehöll mest studenten faktikst allt från klänningar, fester till gbg.. Och vi längtar alla lika mycket..!! :)
Sen blev det ju Donken (as always) och sen hem till mig för Step up var det tänkt då Becca skulle iväg...
Men såg inte på filmen utan satt å tjöta en massa istället,, vilket Verkligen kan behvöas ibland!! :)

Halv två åkte jag för att hämta mor,, och jag visste att de skulle ta tid då det låg ut på stora vägen vänster, vänster, höger in på grusväg men att jag inte skulle vara hemma förräns tre räknade jag inte med.... Var helt slut när jag kom hem..
Men hälsade på "mini"-Snuttan... Var en såå söt hund,, var tydligen renrasig schäfer, men vetitusan om de inte lurat dom,, såg precis ut som min lilla hund vi hade... Fast den såg större ut så antog att de var en kille, vilket de dock inte var.. Såå söt å så leksugen var den.... :)

Gick upp för 40 minuter sen och inte fått så mycket gjort...
Ska börja med att äta frukost,,, plugga psykologi.... Och sedan träna med Jenny senare.. Station, var bra förr så man får väll se om de e bra.. :)

Trevlig förmiddagskaffe önskar jag er!!

Lörda

Tråkigt väder det är då.. :( Såg bara några få paraplyer på hela skaragatan,, klart man inte vill gå ut i detta skit vädret...
Känner mig lagom halvslö just nu,, vet inte varför, la mig tidigt igår ju...
Att jobba gick iaf bra,, var lugna gatan kan man säga :)

Nu ska jag äta mammas hembakta bröd och sen läsa lite innan jag ska skjutsa mammsen å Johan är det tänkt...!!

109,27:-

Efter fm-träning samt Glamour så begav jag mig till stan tillsammans med mor..
Skulle leta efter skor,, å de gjorde vi... Besökte alla utom den vid Hjerbergs vad den nu heter å den där Skoelegans, men dom gillar jag inte usch..
Men efter mycket tittande så hitta ja några, men de var ändå inte perfekta.. Men hitta ett par på första stället Scorett,, brukar vara så....
Traskade runt och efter lite förfrågningar så insåg vi att det kommer Inte komma in mer skor... Tänk på resten av studenterna!? Eller känns som om jag är tidigt ute,, vet knappt ingen som köpt, eller jag Vet ingen annan..
Och de fanns inte mycket att välja på.. Visst många besöker väll andra städer men hälften kolalr säkert skor här...
Men till slut blev de iaf dessa:

Tyckte de var jätte söta,,  Blev även två till par skor då det var ta tre för 2... Ett var "vanliga" att ha i sommar plus ett par andra lite "finare" eller vad man säger..
Hitta en bh på Gina,, så ska prova den under klänningen (inte orkat än)..
Var tvungen att springa in på Mq å se om de hade Min klänning och visst tusan hade dom det.. :P Men men,, strunt samma..!!

Letade även efter vårjacka,, visste väll typ hurn jag ville ha...  Ville haft mudd och kort fast inte såå kort..
Men blev till slut en på H&M,, lite osäker.. Men nej, ville ha en neutral svart, och det har jag fått nu.. Så får väll känna lite på den och se,, men blir nog en keeper.. :)

Blev en fika på både Söderströms och hos mormor sen.. :)

Jag tror ärligt att jag får feber av affärer,, blir gör varm och känner mig sjuk.. Men det går ju över, som allt annat :)

Hade lovat att laga till mat idag,, glömde naturligtvis quinoan när vi handlade så de blev ris och ratatouillelasagne.. Låter konstigt men oj vad gött det blev...! Köpte även miniköttbullar med chilismak... Smaka på såna hos bror å det var ritkigt goa tyckte jag :) Smidigt var det att köra dem i mocron med.. :)
Testade även "stekpannebrödet" och det blev helt okej faktiskt så de ska jag ha med..

Har nu precis fixat till hela "fackrpovsgrejjen" och är nöjd=)
Får väll se hur de går har 2,15h på mig att laga,, kan bli knivigt men men,,
(Därav min rubrik.. Kosta så mkt för allt,, dock inte de dyraste sakerna inräknade då jag inte hitta dem men men)

Känns konstigt att "sitta hemma" en fredag.. Var bra länge sen...
Men skönt har de vart,, är helt slut..
Så ska nog krypa ner med boken och sen somna skönt och ladda för att jobba imorn på Nyfiket.. :)
Kommer nog bli kanoners..

Har ju kvällen imorn att se fram emot emd tre störtsköna brudar så :)

Natti Natti!!!

Ingen arla, ingen inköpslista..

Försöker komma in på arlas sida men verkar hopplöst,, skulle ju laga vegetarisk lasagne imorn med quinoa.. Låter konstigt för till vegetariska ska man väll kanske ha nåt kött, eftersom man inte är vegetarioan, men finns inget som passar tycker jag inte så får ha lasagnen som kött,, och quoinoa till... Mumma...såå sugen på det.. Och mamma var de me så får väll kika in imorn fm och kolla så vi kan åka till mataffären..
Fattar inte varför de inte funkar bara.. Men men,, i sinom tid kommer jag väll in..

Ska lägga mig å läsa och ladda för en ny dag nu!!!!

Greatest day!!

Klockan tio i morse drog jag, sis å mamma iväg mot Trollhättan,, med främsta syfte att hitta en klänning jag kunde ha på utspringet,, eller kjol och likannade..
Sis hade sett en jätte fin där,, så in i Zala affären,, men fanns icke i min storlek (ovanligt? nej)
Kände att jag Verkligen ville ha en klänning från en affär som Inte finns i stan,, ville ju inte vara som alla andra..
Så jag hade stort hopp och var inne i diverse affärer, provade, kollade, spanade.. Men nej jag hittade ingen och blev sådär halvilsk.. Mitt stora intresse 'är inte att leta efter kläder och hittar jag inte det jag vill ha så kan jag lätt bli aningen grinig.. Vilket mamma å sis nog märkte.. haha
Men jag provade en,, den var okej,, men inte mer.. Men bestämde i huvudet att jag skulle skita i att kolla mer och hitta ja nån så gjorde jag ,, annars skulle jag ta "okej"-klänningen...
Kikade in på Vero Moda och kikade (å diverse andra affärer) Men ville inte ens kolla för tänkte att en sån har varannan männska säkert..
Sen fråga mamma om vi skulle in på Mq,, okej tänkte jag sådär halvt sur...
Men då såg jag en urfin klänning,, fanns två sotrlekar kvar,, typiskt tänkte jag men den fanns faktiskt i min storlek,, så in i provhytten.. Och jag blev mäkta glad när den passade,, tyckte den var ur söt...
Så nu har jag hittat Min klänning..!! Och det känns super gött..
Blev på aningen bättre humör och vi kikade runt i diverse affärer...
Fick också ett linne och en tröja av snälla mamma.. :)
Så en mycket bra resa var det..
Bäst för sis som Alltid hittar mest saker.. Hon skulle inget ha men tji fick hon..
Letade också skor men hittade inga som jag tyckte passa..
Svänge till å med in i Grästorp på Hectors eller vad det heter..
Hitta ett par som jag skulle ta, men jag ville egentligen ha högre klack och det höll sis å mamma med om så det blev till slut inte dom....

Men det känns Såå gött att slippa tänka på det nu iaf.. Och jag Skiter i ifall nån annan har en likadan klänning, för jag blev helt såld på den och den var bekväm och Allt det dära...
Nu saknas skor och några smycken, vad man nu ska ha..!? Vet jag inte men ska kolla lite skor imorn..
Tidigt kanske men då är det Gjort och man behvöer inte bekymra sig eller vara ute i sista sekunden heller...
Har inte ens nämnt hur den ser ut.. :P
 Men den är (naturligtvis) vit,, lite silkestyg eller nåt,, är inte säker och inte hajj heller men tror de haha..
Med ett svart sidenband under bysten.. Smala band och ja,, så är den iaf... :)
Med tanke på bysten behöver jag hitta en bh med ju...Utan band.. :) . Har kanske nån men den sitter inte skönt så en ny är inga fel..

Nog om det,, jag som inte ens är såå klädintresserad,, inte i närheten av nån jag känner knappt. :P

När vi kom hem sprang jag in å bytte om och sen bar det av till Råda och gå femman med sis och Sofia.A ...
Riktigt skönt,, och det var så fint väder också ju.. :)

Var ju inte Du blir vad du äter, men kolla Lyxfällan iaf,, inte så roligt men okej...

Uppdatering senare..

Men kan säga att de har vart en underbar dag..!!! : )
Uppdatering senare, först Du blir vad du äter!!!

Havtorn,, är frågan

Nu är det bara den stora sammanfattningen kvar. Så skönt!!
Skrev rent min fackprovsmeny från x antal böcker/hemsidor så det ser helt okej ut nu..
Kollade igenom "mallen" och såg att all garnityr var tvungen att vara varm.. Med undantag för kryddor/örter & citrus...  Aha jag hade tänkt kalla havtorn... Så jag frågade tre personer...

Havtorn är ett träd, finns inga bär.... (nehe!?)
Havtorn är som lingon, koka dom.. (jaha!?)
Havtorn är citrus, de går bra kalla (jasså!?)

Så nu vet jag inte rikgit.. Men gissar på att de är som hallon så jag kan blanchera dom,, eller nåt... Blir väll ett kallabalik när man väl står där men shit the same... Den är inte riktigt klar men ska ju provlaga brödet jag hittade recept på med.. Ett bröd som görs i stekpanna,, de enda som gick fort nog för mig att hinna,, så få rväll testa det en dag och kolla läget.. =)

Sis ringde och frågade om vi skulle åka till bror & Sofia å hjälpa till att måla...
Det ska vi, fast jag fatta som att vi inte skulle måla,, men kanske!?
Så vad jag ska ta på mig är en klurigare fråga (ser du detta Sofia? : P ) haha

Så nu ska jag fixa mig, packa lite saker då jag tänkt åka till pappa sen å sist lägga mig vid Glamur,, missar ju slutet men de får väll gå... Har "nästan" bestämt mig för att inte ringa å be pappa spela in varenda gång jag missar.. Blir bara mer saker på min Att göra lista då.. Och den behövs inte.. :)


Two step

Det går mycket frammåt med Ps.B nu vill jag lova.. :) Har pyttelite kvar att kolla igenom nu,, sen ska jag renskriva de anteckningar jag lagt till när jag läst igenom det,, å sen har jag den Stora sammanfattningen kvar... Känns så skönt,, å kulr är det också så finns inget att klaga på. :)

Ska försöka hitta ett brödrecept senare,, till fackprovet,, men då blir jag också tvungen att testa det och se om de verkligen funkar också ju,, men de ska nog gå det emd.. :)
Hinner jag så ska jag börja göra menyn å allt sånt där också,, men de får man se.. :)

Så skönt det är att komma upp i tid...
Har redan hunnit med en hel del och klockan är ju bara lite efter två.. :)

Precis ringt och bokat slingtid nästa måndag.. Åååh vad skönt de ska bli.. Tycker inte mitt hår växer jätte snabbt men uttväxten syns desto fortare.. Redan efter två veckor känns de ofräscht,, men men,,, nu har jag iaf tid nästa vecka.. :)

Nu ska jag fortsätta att plugga,, =)
Kollade mitt schema snabbt och det ser inga fel ut alltså...
image106
Helledig onsdagar och lång sovmorgon på fredagar.. Och slutar någorlunda tidigt på torsdagar då vi alltid jobbar hemma den sista lektionen. .:)  De närmar sig, de närmar sig :)

=)

Känns som om de mes var en lat dag idag,, lite plugg har blit gjort och sen har de vart lite Svea-tid också.. :)
Ända har det kännts som en riktig latar-dag idag... Men men...
Har iaf gått femman i Råda nyligen så de var gött så man känner att man gjort lite iaf.. :)
Kanske brände man bort den stora kokos-bollen som Sofia å bror hade med sig.. :)

Nu blir iaf lite plugg innan Brothers & Sisters :)

        
Svea har jääätte roligt när hon busar med "älgen" : )

I väntans tider...

Gick upp liite för sent idag känns de som..
Men har hunnit kolla Glamour nu,, åhh så spännande,, tror han slått ihjäl Peobe,, men de får man se ikväll sen =)
Satt igång med plugg nu och väntar på lilla busan som ska komma till mig... Blir nog ingen vila då jag sov så länge,, men lite bus är aldrig fel=)

Kalas blev det...

Men inte värst många bilder blev det ändå,, inga bra iaf,, lättare att ta kort på ex. Svea,, för är det fler personer så är det lätt nån av dem som gör en min eller likannade... image101

Far & dotter samt mor & son (födelsedags"barnet")

    
Sötaste taxen i kommun.. : )

Nu ska jag krypa ner å läsa,, blev helt inne innan jag gjorde mig iordning så när hon avr halv tänkte jag att visst hinner jag läsa lite till,, men som sagt min morfar är Alltid en halvtimme tidigare än utsatt tid,, vet inte men han kanske är rädd att missa nåt..!? haha...
Enda personen jag känner som seriöst Alltid kommer en halvtimme innan..

Imorn ska jag vara "hundvakt" åt lilla ( numera större) taxen en liten sväng.. Då SKA jag mysa med en vilostund tror jag,, så mysigt å vila med henne så de finns inte,, å tänk när bebisen kommer sen då... Då ska det vilas,, och pussas å kramas...
Ska bli såå roligt ju,, går och väntar (tillsammans med alla andra)
hehe,,
En sak som är säkert är att det kommer bli en bortskämd liten krabat som kommer till världen.... :) Då det är första allt,, första barnbarn för alla, första brorsdotter, systerdotter, barnbarnsbarn osv. osv... =) Mysigt så
Plus en antingen boxare eller fotbollsproffs,, nåt sånt så som den sparkar iaf.. :)
Läntar som tusan.. :) Och anar att den kommer den 11:e juni faktiskt,, en känsla i magen bara :)
Då är det skyldig mig en tid framöver sen eftersom de e den dagen jag tar studenten... :)
Kanske kan det kompenseras med ett 100 kort på barnvakt Till mig.. :) Vem vet.. haha ;)
(De låter rätt rättvist Sofia eller vad säger du?)

Go´natt Go´natt

Städ å plugg å kalas

Städningen gick som hejjsan,, tar inte så lång tid att städa mitt lilla rum,, å skönt är väll det.. =)
Fick även inslått paketen till ikväll,, då Johan fyller år...
Och satt upp en "tavla" som legat alldeles för länge då jag inte orkat sätta in några kort,,
men med hjälp av Sofia som skicka ett kort på bror så är det med fixat.. :) Tack!!

Har även gjort "skola 4" i Ps.B... Mycket intressant och enkelt då den skolan fokuserade mycket på alkoholism som är mitt case.. =)
Så nu är det bara "skola 5" kvar och den Stora sammansättningen kvar för mig,, gött att veta att jag inte behvöer stressa..
Har ju fackrpovsgrejjen kvar med men på en vecka ska det allt hinnas med känner jag : )

Tänkte börja på "skola 5" men såg att de var den längsta av dem alla så lika bra att vänta och ta det imorn,, ingen idé att göra halva nu och sen imorn vid sammanställningen ha glömt bort hälften så man måste läsa om allt igen..

Så jag ska lägga mig å läsa lite Stieg nu har jag tänkt innan jag ska fräscha upp mig innan gästerna kommer 18,00 :)

Laddar batterierna til kameran nu så ska nog kunna flika in lite bilder senare och inte bara "google-bilder" ...

"Påsklov"

Har jag denna vecka å det ska bli sååå skönt.. :)
Kom hem fårn träningen nyss eller inte,, sluta elva men sen följde jag med mamma och handla lite snabbt... Ätit makaroner å falukorv.. Såå gött..
Och nu ska jag sätta igång att städa.... perfekt början på ett lov,, men då är det ju gjort iaf.. =)

image100Bye Bye

Tråkig fredag, men desto bättre lördag...

Jenny var stencool på GT:s och rörde inte en fena ens,, plus att hon inte hade ont sen heller, och inte idag vad jag fått info om iaf.. :) Stenhård på alla sätt !!

Gårdagen var inte alls så sköjj som jag hoppats på...
De var lite folk, kass musik, osv. osv...
Men sällskapet var ju bra.. :)
Å så klantig jag var,, första gången i "
hela mitt liv" tappade jag bort lappen till jackan... Brydde mig unte ubermkt då jag var säker på att få den imorn, fick nummer och grejjer och skulle köpa korv.. Då det slog mig att smarta jag hade Nyfikets nycklar i jackan,, hur dum få rman va..:!?
Glömde helt att lägga ur dem så där stog jag och var tvungen att gå in i folkmängden och prata med de i garderoben,, men ja var tvungen att vänta påstod dom..
Men efter att jag försäkrat dem om att min buss snart gick plus att hemnycklarna var i ,, så fick jag beskriva jackan,,, och så tyckte jag att jag såg den,, peka och beskrev Alla saker i fickan,, och ta mig tusan det var den.. :)
Men då tänkte jag att de kan ju inte vara svårt att "sno" en jacka där,, eller tänk omjag hade sagt att de var min å så var det inte min,, å de flesta har väll samma saker i fickorna nästan... nycklar, pengar, cigg etc.. !?
Jag blev iaf på mkt bra humör då jag återfått min jacka,,, :)
Sen hamande jag på en buss ändå,,, till Vinninga bar det med Becca, hennes bror å Jenny....
Var ju tvungen att ställa upp som sovsällskap när "mannen" är bortrest.... :)
Blev lite mackor och sen skönhetssömn...

Vaknade dock med huvudvärk, som vanligt... Fattar inte varför jag alltid får de,, allt blir dubbelt så jobbigt ju..
Men låg framför tv:n me Becca tills mammsen hämtade mig..
Hem och in i duschen för att sedan lämna grejjer till mamma, besöka Donken, hyra film å köpa mjölk & glass. :)
Sen begav jag mig ut till söta Sofia och bus Svea,,, eller tröttSvea var det nästan idag.. :)
Vi kollade filmen
image99
Och den var väll sådär,, jo men den var bra,, mkt roliga skämt,, men som alltid slutar de flesta filmer helt fel bara...

Har haft en mycket trevlig kväll ikväll iaf.. :) Tack Sofia!!
Och resterande av kvällen/in på natten har jag redan bokat dejt med Stieg Larsson-Luftslottet som sprängdes..
Ska bli såå skönt å lägga mig å läsa,, åå jag e såå nyfiken också... Får tacka Sofia för lånet igen=)

Så har jag inget annat att säga än God natt & Dröm sött!!!

Partajj...

Idag kom nästan hela tjocka släkten till Nyfiket..
Mormor å sis var nog inte så förtjusta i maten som b.l.a jag....
Men men,, man kan itnte gilla allt ju...
Känns faktistk jätte tråkigt att det redan är "slut" på praiktiken..
Trivs riktigt bra där men jag ska ju dit redan nästa lördag,, sen får man väll passa på å gå dit å få färskpressad juice i sommar.. mmmm...
Stängde ju själv idag med och jösses vad jag har städat... Men det gick allt bra och fort ändå tyckte jag :)

Nu ska jag hoppa in i duschen och om en timme kommer Becca....
Sen ska vi vidare till GT vid sju för att "hålla" Jenny i handen (bilket absolut inte behövs) när hon piercar tungan,,, ska bli sköjj å se hur de går till.. Vill också ju!!!! Men men man får se vart man hamnar i sommar först. :)

Senare blire fest,, och är mkt sugen så de kommer nog bli kalas..

Nu måste jag skynda mig,, alldeles för seg är jag.. Glamour börjar ju 17,35 också :P

Trevlig fredag önskar jag er...

Sicken underbar dag...

Vilken underbar dag detta har varit.... Fantastiskt skönt...! =)
Praktiken gick som hejjsan och virrig var jag så det stod härliga till,, glömde ge ut maten, å glömde till å med "öppetskylten" å blomman ute när jag låste... Tur att Ylva åkte förbi och slog mig en signal,, imorn kommer hon inte åka förbi,, så då får jag verkligen fokusera när jag ska stänga själv.. :)
Det ska nog gå bra tror jag..

Imorse kolla jag mitt kort på badhuset,, gick ut i februari,, attans,, hade minst fem gånger kvar på det ju.. :(
Men men,, de var en bra anledning för mig att strunta i det,, men så lätt kom jag själv inte undan, utan packade och Bestämde mig för att jag faktiskt skulle simma..


Väl på badhuset bestämde jag mig också för att sola..
Åååh, vad gött jag mådde vill jag lova..
Började med simmning och har ingen koll på hur långt jag simma, inte så långt 25 min... Blir svårt att räkna när man inte använder de där grejjerna, måste fokusera på att ha huvudet över vattnet..
Är det abra jag som blir ansträngd i nacken när ja simmar... Vill ju inte få kallsup där inte.. Usch..
Var så skönt för vi var max fyra pers i vattnet.....  Jobbigt å "knöcka" där...
Hoppade in i bastun fem minuter.. Gud vad fint det har blivit där,, lite fräschare iaf.. :)
In i solariumet och jösses vad jag njöt... :)
Som alltid precis när man somnat så stänger de av... :(
Men de började brumma som tusan efter sju minuter kanske.. Som en fläkt som kom närmare och närmare och snart skulle explodera.... Lite irriterande för hörde inte ens musiken.... Plus de fanns ju inget lås,, ett "väntrum" och ett drapperi... Konstigt,, men vad göra....
Använde förresten den body lotion jag fick av snälla Ylva,, ååh gud vad den lukta gött,, kände mig fräsch som tusan=)

Hem och tog en manna frutti, sminka mig lite lätt å slängde på mig nya kläder och cyklade sen iväg till Ruden... Sista matlagningskursen för dem var det..
Smakade på bläckfisk... Smaka knappt nått men som E-B sa,,, -Det där är inte ens nått man smakar på..
Njae,, fiskgrytan med bläckfisk, musslor, "vanlig" fisk å räkor var inte alltför god,, men de var det andra :)


Förresten hur otrevliga är inte folk på Hemköp....
-Vart har ni stjärnanis?
-Det är en krydda...
-Okej, men jag handlar aldrig här...
-Där borta.. I en burk...
-Okej, tack så mkt..
Leta tre minuter..
-Jag hittar tyvärr inte,, du kanske skulle visa mig...
-Då är det slut....
-Men jag handlar ju aldrig här och jag kanske kollar på fel ställen,,
(pust å stön, kärringjävlen följde med)
-Nej, det finns inte...
-Nehe okej...
(En annan trevlig personal kommer förbi å hälsar.)
-Vi har väll aldrig nånsin haft stjärnanis här? Säger kärringen..
-Joda, den står här.... Är det du som ska ha den..?
-Ja tack så jätte mycket...
Sen vände jag på klacken utan å så mycket som se på kärringen,, det förstörde hela promenaden tillbaka till Ruden kan jag lova..
Å i kassan sen då...
Ett: Kärringaset hälsade inte... (sök nån annanstans om du inte har mage att hälsa på kunde)
Två: Kärringen tittar neråt,, inte på mig,, när jag frågar efter kvitto... Ta mynten först säger hon... Joo, jag har gjort det.. Aha här da....
Tre: Kärringen rullar inte ner varorna utan jag får snällt vänta tills en annan old tant tar sina,, sen får jag skynda mig å ta mina innan killens bakom mig kommer..
Fy fan,, så otrevliga kärringar i den affären....

Men förutom den biten så har min dag varit hur bra som helst... Vart så glad på ett konstogt sätt..
Å imorn har jag en liten flicka som Bara ska laga mat och vara med mig hela dan.. Så det så...
Haha,, så söta och ärliga barn är.... Häromdagen sa en flicka till sin mamma när vi var tysta... -Mamma, du gillar ju egentligen inte när jag pratar,, därför jag är tyst... haha,, -Men när jag gör många grejjer så blir det lite jobbigt...
-Jaa, därför är jag ju tyst nu...
haha,, så sött så det är inte sant....


image98
Precis så som aporna ser ut, så har jag känt mig idag.. :)
 
Ps.Och ett litet tillägg, tror de hänt nåt i stan för jag har sett hur många hetingar i stan idag.... Sett mer än jag annars ser på en månad... Bara ett litet tillägg så att säga Ds.

Dagens:

En kille sätter sig bredvid en urläcker kvinna vid bardisken och börjar pilla på sin klocka.
- Är din date försenad? undrar kvinnan.
- Nej, det här är en specialklocka som skickar information. Just nu står det att du inte har några trosor på dig.
Kvinnan skrattar och säger:
- Men då fungerar den inte!
Killen knackar på klockan, tittar på den igen och säger:
- Aj då, den går en timme före!

See you later

Tvungen att göra ett snabbt inlägg men hinner inte skriva nåt nu för ska se till så tanterna inte väntar där borta på kursen då Ylva blev lite sen.. Hej hej så länge


Jajjemensan...

Japp,, de blev allt en promenad inte så långt men ett varv runt stora delen av denna sida av stan känndes de som iaf.. :)

De åkte nyss här så blev en lång kaffe"paus"...

Inget pluggande idag å inte imorn heller antar jag...

Ska krypa ner nu innan ja somnar här...

image97

Three things..

Tre Saker !


Tre namn jag skulle vilja vara döpt till:
Tea, Sanna, kommer inte på nått mer eller!?

Tre saker jag gör dagligen:
duschar, borstar tänderna, sms:ar

Tre tillfällen jag ofta gråter:
begravning, om nån ljuger ordentligt å sårar mig, när mina närmaste inte mår bra

Tre filmer jag aldrig får nog av:
Dirty Dancing är faktiskt den enda ja sett mer än tre ggr...

Tre saker inte många vet om mig:
Jag hatar att prata med föräldrar till kompisar, jag tror starkt på horoskop, jag tkr de e konstigt hur folk överhuvudtaget kan tro på spöken, andar, å diverse "löjliga" saker i mina ögon,, kan nästan bli arg på´t
Tre saker jag gärna gör när jag är ensam:
läser, tänker, promenerar (inte så fort jag är ensam, men hellre ensam än med nån)

Tre program jag gärna tittar på:
Desperate Housewifes, Glamour, Gossip Girls

Tre saker som jag är utomordentligt bra på:
Prata, få saker gjorda i tid inom skolan, ringa fel på fyllan (inte possitivt men ja e bra på´t)

Tre saker som jag skulle vilja lära mig:
Ha ett geografikst minne eller vad heter det, spela piano, laga riktigt god husmanskost

Tre förebilder:
finns så många,, små delar av de flesta i min närvaro helt enkelt
Tre saker jag har om 10 år:
egen lägenhet, espressomaskin, ett underbart sköjj jobb

Tre ord/uttryck jag tycker bör användas mer:
Komplimanger i alla dess former, tack!, att ta emot komplimanger å inte vifta bort dem


 

Tre personer som jag skulle vilja besvarade samma frågor:
De tre stackarna som orkar läsa hit...

Tre avslutande övriga grejer:
1. Gå inte efter utseende - det kan bedra
2. Gå inte efter rikedom - den kan ta slut
3. Gå efter det som gör dig glad!

De lyckligaste människorna är inte de som har det som är bäst,
utan de som på bästa sätt använder det som de har. :-)

Så kära vänner nu är det eran tur att svara å tagga andra !



Promenad!?

Dagen har gått i ett rasande tempo med mkt folk å en litten dotter på besök.. :)
Gött när de går fort,, poff så var klockan tre redan ju...

Tänkte sätta igång med pluggandet men två muppar ville träffa mig..
Så då får det bli en promenad med dem....
Antagligen kaffe å tjöt efter men en promenad att börja med..
Synd för såg att Sofia kanske var sugen på att simma... Men kanske blir de imorn.. :) Hoppas de för nåt pass hinns ju inte med mellan praktiken å kursen heller så att :)

Ne kan ju alltid börja plugga lite då jag antar att de tar tid innan damerna infinner sig utanför porten...

Kommer missa Glamour idag med.. :( Skit,, missa ju igår ... Men om vi traskar på ordentligt kanske man hinner se lite iaf.. :)

Så här läär vi se ut senare:
image96

April-april-din-dumma-sill...

Ännu ett aprilskämt gick av stapeln till sis,, jag skulle flytta hemmifrån,, pappa å mamma skulle betala..
Och självklart gick hon på det med tanken "bortskämda snorunge" haha
Mormor å Marti kom förbi på lite kaffe med... :)

Satt å tjöta ända tills ja å sis drog till F&S för ki box...
Sjukt jobbigt,, å märks vilken skillnad,,, på slutet går man till olika personer å gör olika saker.. De muppar till tjejer som inte säger ett ord blir man inte alls lika taggad av som de killar som skriker å gapar.... Märks hur mycket bara en sån sak gör.. =)
Men men,, känns inte som de händer nått i kroppen trots lite träning,, men men,, antingen kommer de,, eller så gör de det inte..
Jag mår i varje fall sjukt bra...!!! :) Life´s wonderful!!

Hem där snälla mor gjort våfflor till sina döttrar,, inga fel alls,, å vi var mer än värda det.. :)

Blev ett mini-april-skämt till till mormor,, hon gick inte på de,, vilket nästan var tur men ändå.. Ett gött skratt förlänger ju livet på en..!!! :)

Väntar på Brothers & Sisters nu,,, riktigt bra programm e de..

Sen ska ja kramam kudden å vara pigg tills praktiken imorn.. Counting down..!! Bara tre dagar kvar,, plus en matlganingskurs.. :) Sköönt....

Funderar på om man ska simma imorn,, njae,, får se om man orkar med nåt pass kanske eller en låång promenad.... Time will tell...

Natti Natti...

Uppdates...

Jag fattar inget men nån ändring på gång så har inte kommit in på hela helgen,,
har nog ingen annan heller åd jag försökt läsa deras... haha

Helgen var hur sköjj som helst..
Startade ju med att jag var hos sis å Jimmy på fredagen... De har ja nog redan skrivit förresten,, känns som evigheter sen man kom in men så är ju inte fallet...

Lördagen är de nog jag missat ,, ja så är det..
Åkte ju ut till bror å Sofia där vi bjöds på varma mackor.. Såå gött...
Sen kollade vi lite på den nya grejjen på tv 4 .. Körslaget... Sådär,, som alla andra ring-&-rösta-program...

Sis messa å fråga om jag skulle med ut..!?
Tjena, var så osugen man kunde bli så nej, nej, och åter igen nej..
Men visst kunde ja komma förbi å tjöta..
Var ju hur skönt gäng som helst där beståenda av Malin, Karin, Sofia å Johanna...
Blev mer å mer sugen men sa ändå nej... Tills jag ångrade mig och tackade jag till lite att fylla tarmen med..
provade kläder... Inte lätt mé en syster som har xs haha... Men efter x antal om å men så hittade jag nåt att ha på mig..
Aldrig gått ut så sleten iaf... Syster hade inte ens rouge,, eller så sa hon de för att jag skulle skynda mig,, vilket jag är säker på... haha

Men ut till Stadt kom vi iaf och dra åt ...... vad sköjj jag hade...
Roligaste kvällen ute på länge alltså.. Många gooá skratt blev det... haha

Söndagen var lite jobbigare...
Men tackade ja till pizza hemma hos sis å Jimmy och deras gäst Robban...
Blev lika många skratt där om gårdagen kan jag lova... :)
Skrattar bara jag tänker på´t....

Igår var det träning, praktik ett par timmar och sen kom Becca å Jenny förbi... Tänkte jag skulle bjuda på nåt gött te kaffet,, slutade med negerbollar,, patetiskt ju.. haha
Ni vet va ni har att vänta när jag flyttat sen,, alla bjuder på goheter men hos Emelie får man niegerballs... Yes!!
De var kvar bra länge å sen stöp ja i säng....

Praktiserat idag....
Och även lurat en person.. :)
Första april ju,,, sis är på väg så funderar på om jag ska spela henne ett spratt,, e så dålig när man måste prata och driva,, lättare att sms:a....
Roligt skämt imorse iaf då jag gick å log en halvtimme efter bara jag tänkte på de.. :)
haha,,

Kanske skulle "damen" i den där könstiga affären driva med mig å Ylva när vi skulle handla idag med..
Ylva -Har ni bläckfisk ser jag här?
Damen -Bläckfiiis jaaaaaaaa

Att jag kunde hålla mig var ett under....

Nej, jag får nog massa mig iväg å ladda kaffebryggaren... mmmm :)

Hitta ju en bild ja tänkte lägga in häromdagen,bättre sent än aldrig... Lite likt mig i söndags...
image95

RSS 2.0